Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 2 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Systém kontroly kvality a bezpečnosti potravin v České republice
Krauz, Kamil ; Švarc, Zbyněk (vedoucí práce) ; Vavrečka, Jan (oponent)
Diplomová práce popisuje způsob zajištění bezpečnosti a kvality potravin v České republice, potažmo v Evropské unii. V práci je vysvětleno, jak je z pohledu práva nahlíženo na potravinu v průběhu celého potravinového řetězce. Práce popisuje všechny druhy potravin a zaměřuje se na požadavky na bezpečnost a kvalitu, které jsou v české a evropské legislativě stanoveny na provozovatele potravinářských podniků. Pojem potravina je zde zpracován z obou hledisek, a to bezpečnosti - hodnocení kontaminace - i kvality - výživová hodnota a značky kvality. Součástí práce je také kapitola pojednávající o certifikaci systémů řízení jakosti výroby potravin a kapitola o aktuálních potravinových kauzách (Metanol, polská technická sůl, koňské lasagne).
Hodnocení sběracího vozu JUMBO při sklizni píce.
VOJÍK, Petr
Obsahem této bakalářské práce je především popis sběracího vozu Pőttinger. Dále se v rešerži můžeme dozvědět něco o pícninách, jejich sklizni a v neposlední ředě i o výnosech. V práci jsou také spočítány výkonnosti dvou souprav. Tyto soupravy jsou John Deere 7920 se sběracím vozem Pőttinger 7200 L a traktor John Deere 8320 se sběracím vozem Pőttinger 8000 L. Práce je doplněna jednoduchým rozborem investičních a provozních nákladů.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.