Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 2 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Návrh jeřábových drah ve výrobní hale
Lobreis, Jan ; Pilgr, Milan (oponent) ; Štrba, Michal (vedoucí práce)
Práce je zaměřena na návrh a posouzení ocelových jeřábových drah pro dva samostatné jeřáby, a to o nosnosti 20 t, resp. 50/12,5 t. Hlavní nosník jeřábových drah je navržen jako svařovaný jednoose symetrický I průřez doplněný příhradovým vodorovným výztužným nosníkem. Jednotlivé jeřábové dráhy jsou umístěny v rámci objektu dvoulodní výrobní haly (v každé lodi jeden) o rozměrech 75 x 48 m a výšce 14,9 m. Objekt je umístěn v průmyslové oblasti Holešov a jeho nosná konstrukce je navržena z příčných vazeb skládajících se z plnostěnných svařovaných sloupů a příhradového vazníku. Prostorová tuhost haly je zajištěna ztužidly. Konstrukce jsou z oceli S 235. Při návrhu výrobní haly je pro posouzení použit pouze software Scia Engineer (rovinný model). Návrh a posouzení jeřábových drah je v celém rozsahu provedeno ručním výpočtem.
Návrh jeřábových drah ve výrobní hale
Lobreis, Jan ; Pilgr, Milan (oponent) ; Štrba, Michal (vedoucí práce)
Práce je zaměřena na návrh a posouzení ocelových jeřábových drah pro dva samostatné jeřáby, a to o nosnosti 20 t, resp. 50/12,5 t. Hlavní nosník jeřábových drah je navržen jako svařovaný jednoose symetrický I průřez doplněný příhradovým vodorovným výztužným nosníkem. Jednotlivé jeřábové dráhy jsou umístěny v rámci objektu dvoulodní výrobní haly (v každé lodi jeden) o rozměrech 75 x 48 m a výšce 14,9 m. Objekt je umístěn v průmyslové oblasti Holešov a jeho nosná konstrukce je navržena z příčných vazeb skládajících se z plnostěnných svařovaných sloupů a příhradového vazníku. Prostorová tuhost haly je zajištěna ztužidly. Konstrukce jsou z oceli S 235. Při návrhu výrobní haly je pro posouzení použit pouze software Scia Engineer (rovinný model). Návrh a posouzení jeřábových drah je v celém rozsahu provedeno ručním výpočtem.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.