Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 5 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Hodnocení finanční situace podniku a návrhy na její zlepšení
Rytířová, Monika ; Karas, Michal (oponent) ; Bartoš, Vojtěch (vedoucí práce)
Bakalářská práce se zabývá hodnocením finanční situace společnosti H & M spol. s r.o. v letech 2015-2019. Práce je rozdělena do tří klíčových částí. První část obsahuje teoretickou stránku, kde je vysvětlení základních pojmů a vybraných ukazatelů. Druhá část se zaměřuje na praktickou část, která zahrnuje informace o analyzovaném podniku a samotnou finanční analýzu. Závěrečná část práce se věnuje návrhům na zlepšení finanční situace podniku.
Hodnocení výkonnosti společnosti s využitím Balanced Scorecard
Rytířová, Monika ; Sághy Estélyi, Kristína (oponent) ; Bartoš, Vojtěch (vedoucí práce)
Diplomová práce se zaměřuje na hodnocení výkonnosti společnosti H & M s r.o. s využitím metody Balanced Scorecard. Práce je rozdělena do čtyř částí. První část vymezuje cíle a zvolené metody, následuje část teoretická, která obsahuje teoretická východiska z odborné literatury, jež jsou základem pro další část práce. Třetí část práce je analytická, kde je představena společnost a následně je provedena finanční a strategická analýza V poslední části práce je zpracován návrh na implementaci modelu BSC, který by měl zvést ke zvýšení výkonnosti společnosti.
Hodnocení finanční situace podniku a návrhy na její zlepšení
Rytířová, Monika ; Karas, Michal (oponent) ; Bartoš, Vojtěch (vedoucí práce)
Bakalářská práce se zabývá hodnocením finanční situace společnosti H & M spol. s r.o. v letech 2015-2019. Práce je rozdělena do tří klíčových částí. První část obsahuje teoretickou stránku, kde je vysvětlení základních pojmů a vybraných ukazatelů. Druhá část se zaměřuje na praktickou část, která zahrnuje informace o analyzovaném podniku a samotnou finanční analýzu. Závěrečná část práce se věnuje návrhům na zlepšení finanční situace podniku.

Viz též: podobná jména autorů
1 Rytířová, Markéta
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.