Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 1 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Kvalita kravského mléka ve vztahu k technologiím dojení
Forštová, Pavlína ; Stádník, Luděk (vedoucí práce)
1. Mléko Vlastnosti mléka Obsah mléka Kvalita mléka Změna kvality mléka Uskladnění mléka 2. Technologie dojení Typy dojíren rybinová paralelní tandemová rotační kruhová dojící robot ,,Lely,, Postupy dojení 3. Kvalita mléka ve vztahu k technologiím dojení na farmě Dřeveš porovnávání kvality mléka při klasickém strojním dojení, při dojení s jedním robotem (velké zatížení) a se dvěma roboty (normální zatížení) značky Lely Klasické strojní dojení 120 kusů jeden robot 75 kusů dojených, zbytek zasušený dva roboti 110 dojených kusů 4. Porovnání výsledků z farmy s celorepublikovým průměrem Porovnávání bude probíhat po dvouletých intervalech.

Viz též: podobná jména autorů
1 Forštová, Pavla
4 Forštová, Petra
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.