Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 3 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Stability Testing of Active Substances from Wine Waste Determined by HPLC-MS.
Kosović, Ema
The effects of conditions used during extraction was studied also in stability studies, which were performed for better understanding to obtained results.
Plný tet: SKMBT_C22019053108322 - Stáhnout plný textPDF
Plný text: content.csg - Stáhnout plný textPDF
Možnosti využití odpadů z vinařství pro produkty s přidanou hodnotou.
Topiař, Martin ; Zachová, Zdeňka
Příspěvek se zabývá porovnáním účinnosti extrakčních metod za účelem zjištění jejich vhodné kombinace pro zpracování usušené matoliny. Výsledky získané z extrakce matoliny, réví a třapin budou následně sloužit k návrhu provozní aparatury zpracovávající vinařské odpady pocházející z České Republiky.
Plný tet: SKMBT_C22018101612010 - Stáhnout plný textPDF
Plný text: content.csg - Stáhnout plný textPDF
Processing of Waste from Wine Industry into Products with Substantial Added Value.
Topiař, Martin ; Cerhová, Marie ; Zachová, Zdeňka ; Sajfrtová, Marie
The aim of this work is to select and optimize extraction methods for the processing of grape cane and wine marc, and design and assemble a functional sample of a multipurpose laboratory unit, combining various extraction techniques (Soxhlet and ultrasonic extraction, maceration, temperature and pressure control), offering thus potential for the treatment of different plant waste.
Plný tet: SKMBT_C22018100509351 - Stáhnout plný textPDF
Plný text: content.csg - Stáhnout plný textPDF

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.