Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 17 záznamů.  předchozí11 - 17  přejít na záznam: Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Kvalita balených vod
Míšková, Lenka ; Švachová, Marie (vedoucí práce) ; Chvojková, Helena (oponent)
Hodnocení kvality balených vod. Legislativa upravující tuto oblast. Testy jakosti. Kontrola označování. Analýza spotřeby balených vod studenty VŠE.
Kvalita služeb v zubní laboratoři
Buchalová, Petra ; Chvojková, Helena (vedoucí práce) ; Švachová, Marie (oponent)
Cílem bakalářské práce je zhodnocení kvality služeb poskytovaných zubní laboratoří a nalezení slabých míst, které by bylo možné vylepšit. Práce uvádí vybrané legislativní požadavky a dále analyzuje kvalitu procesu výroby v zubní laboratoři a to pomocí vybraných jednoduchých nástrojů řízení jakosti jako je diagram příčin a následku či vývojový diagram. Analýza je aplikovaná na společnost Tisdent s.r.o.
Ochrana spotřebitele v oblasti služeb
Mandíková, Eva ; Chvojková, Helena (vedoucí práce) ; Švachová, Marie (oponent)
Úvodní část této bakalářské práce má čtenáře seznámit s legislatiou ochrany spotřebitele a s povinnostmi provozovatelů služeb solárií. Jsou zde uvedeny kontrolní orgány, které na plnění zákonů a těchto povinností dohlíží. Také je zmíněno obecné pojetí služby a uvedena praktická aplikace Ishikawova diagramu. Další část práce se věnuje konkrétní službě solárií, účinkům opalování, názorům pro a proti opalování. Závěrečná část je tvořena dotazníkovým šetřením, které bylo zaměřeno na hlavní cíl této práce: u vybraných provozoven solárií, zhodnotit bezpečnost, kvalitu, hygienu a ochotu provozovatelů poskytovat zákazníkům důležité informace a varování, vztahující se k jimi poskytované službě na území hlavního města Prahy.
Kvalita rehabilitačních služeb
Saiverová, Denisa ; Chvojková, Helena (vedoucí práce) ; Švachová, Marie (oponent)
Práce popisuje rehabilitační služby ústavu a samotnou péči o pacienty. V teoretické části nastiňuje pojmy jakost a rehabilitace, v praktické části se zabývá samotným procesem rehabilitace, hledá slabá místa a navrhuje jejich řešení.
Ověřování kvality potravin
Košková, Veronika ; Chvojková, Helena (vedoucí práce) ; Švachová, Marie (oponent)
Práce se zaměřuje na značky kvality potravin, které dokládají, že kvality byla ověřena třetí (nezávislou) stranou. Konkrétně jsou zmiňovány značky Klasa, Czech made, Tesco, Metro Quality a Bio-Produkt ekologického zemědělství. V teoretické části jsou příslušné značky charakterizovány (jsou uvedeny podmínky jejich udělení, grafická podoba, apod.). Praktická část práce vychází z dotazníkového šetření mezi spotřebiteli různých demografických charakteristik a ukazuje, jaká je znalost značek kvality potravin a vůbec vnímání kvality.
Analýza kvality textilních výrobků pro specifické využití ve vojenství
Šebelová, Veronika ; Chvojková, Helena (vedoucí práce) ; Švachová, Marie (oponent)
Diplomová práce poskytuje ucelenou informaci o pojetí kvality a užitných vlastnostech textilií využívaných pro specifické účely ve vojenství. Pojednává o faktorech, jež více či méně ovlivňují konečné vnímání užitné hodnoty spotřebitelem. V neposlední řadě podrobně klasifikuje i možné způsoby jejího zvyšování, s důrazem kladeným na finální úpravy tkanin. V návaznosti na tento výklad poskytuje i analýzu přínosů úprav aplikovaných při výrobě vybraných textilií, z nichž se zhotovují konkrétní součástky materiálu osobního použití AČR.
Hodnocení způsobilosti výrobního zařízení
Šembera, Michal ; Švachová, Marie (vedoucí práce) ; Chvojková, Helena (oponent)
Diplomová práce se zabývá hodnocením způsobilosti pracovního zařízení. V teoretické části jsou popsány metody hodnocení procesů/výrobních zařízení, metoda DOE a hodnocení způsobilosti měřících systémů. V teoretické části je popsána vlastní analýza - aplikace v praxi.

Národní úložiště šedé literatury : Nalezeno 17 záznamů.   předchozí11 - 17  přejít na záznam:
Viz též: podobná jména autorů
2 ŠVÁCHOVÁ, Marta
6 Švachová, Michaela
4 Šváchová, Mariana
6 Šváchová, Michaela
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.