Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 151 záznamů.  začátekpředchozí142 - 151  přejít na záznam: Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Návrh internetových stránek
Vlček, Jiří ; Neuwirth, Bernard (oponent) ; Koch, Miloš (vedoucí práce)
Bakalářská práce se zabývá možností propagace Svazku obcí Moravia, se zaměřením na soustředěnou propagaci pomocí společných webových stránek. Svazek obcí Moravia (dále mikroregion Moravia) slučuje 7 obcí: Výrovice, Višňové, Horní Dunajovice, Tvořihráz, Žerotice, Trstěnice a Džbánice. Teoretická část bakalářské práce popisuje pojmy a publikované poznatky vztahující se k tématu. Praktická část představuje konkrétní zpracování návrhu internetových stránek. Je zde popsán současný stav. Následně je navrženo řešení a jeho realizace.
Návrh zlepšení procesů v centru sdílených služeb
Krejčiříková, Zuzana ; Vlček, Jiří (oponent) ; Videcká, Zdeňka (vedoucí práce)
Diplomová práce se zabývá návrhem zlepšení procesů v centru sdílených služeb. V první části jsou popsána teoretická východiska, které jsou použité pro následující analýzu a návrh. V analytické části práce je zmapován proces účetním oddělení dodavatelských faktur a identifikace problematických částí procesu. Na základě analýzy je vytvořena návrhová část, kde je navržen projekt na implementaci workflow a jeho hodnocení.
Pěstování hrachu setého v podmínkách ČR
VLČEK, Jiří
Cílem této bakalářské práce bylo shromáždění informací týkajících se pěstování hrachu setého (Pisum sativum L.) v podmínkách České republiky. Bakalářská práce presentuje v ucelené a přehledné formě dostupné informace v širokém záběru od biologické charakteristiky přes přípravu půdy až po setí, sklizeň, výnosy a řešení výnosové nestability hrachu setého. Dobrý výsledek při pěstování hrachu setého ovlivňuje mnoho faktorů jako výběr účelu pěstování, výběr vhodného pozemku pro pěstování, odrůdy, nákup certifikovaného osiva, agrotechnika, správná péče o porost během celé vegetace, včetně ošetření porostu, hnojení a sklizně. V roce 2014 hrách zaujímal 72 % plochy luskovin pěstovaných na zrno. Na území ČR bylo dosaženo průměrného výnosu hrachu ve výši 2,96 t/ha, což je nadprůměrná úroveň ve srovnání s výnosy během posledních 5 let. Poslední čísla ukazují, že trend pěstování hrachu setého u nás opět roste. K vypracování rešerše byly použity publikace českých i zahraničních autorů. Zároveň jsem využil praktických zkušeností agronoma s pěstováním hrachu setého v zemědělském podniku Dnešická zemědělská a.s.
Návrh modelu vybudování Centra sdílených služeb
Vlček, Jiří
VLČEK, Jiří. Návrh modelu vybudování centra sdílených služeb. Brno, 2013. Diplomová práce. Mendelova univerzita v Brně, Provozně ekonomická fakulta. Předmětem diplomové práce je návrh modelu vybudování centra sdílených služeb. Práce využívá analýzy, aplikace a modifikace dostupných technik a postupů z oblasti managementu, doplněné o primární data získaná ze společností působících v rozdílných odvětvích. Výsledný model je složen z pěti fází, obsahujících také ekonomické hledisko.
Stanovení hodnoty společnosti Lovochemie a.s.
Vlček, Jiří ; Metzlová, Hana (vedoucí práce) ; Smrčka, Luboš (oponent)
Diplomová práce je věnována problematice oceňování podniků. Teoretické poznatky jsou aplikovány na reálném případu ocenění podniku. Předmětem ocenění je společnost Lovochemie a.s., největší výrobce agrochemikálií v ČR.
Senzorické hodnocení vybraného druhu masného výrobku v závislosti na výrobci.
VLČEK, Jiří
Diplomová práce popisuje problematiku senzorického hodnocení potravin a potravinářských produktů, konkrétně senzorické hodnocení vybraného druhu masného produktu v závislosti na výrobci. Pro senzorické hodnocení byl vybrán trvanlivý sálám Vysočina, a to z důvodu jeho velké obliby u českých spotřebitelů. Do testování bylo zařazeno šest náhodně vybraných výrobců. Hodnocení se uskutečnilo v laboratořích Zemědělské fakulty Jihočeské univerzity. Samotné testování provedlo 58 hodnotitelů z řad studentů a pracovníků Zemědělské fakulty Jihočeské univerzity. Pro senzorické hodnocení byla použita metoda pořadové zkoušky, kdy každý z hodnotitelů obdržel jeden vzorek od každého výrobce a měl za úkol seřadit vzorky podle klesající jakosti. Podle součtu pořadí bylo stanoveno pořadí: 1. Vysočina Hodice, 2. MP Krásno, 3. Maso Planá, 4. Kostelecké uzeniny, 5. KMOTR ? Masna Kroměříž a 6. Masna Příbram. Pro zjištění průkaznosti rozdílů mezi hodnocenými vzorky se postupovalo metodou podle Friedmana. Výsledná hodnota ukázala, že mezi hodnocenými vzorky na hladině pravděpodobnosti 99 % průkazné rozdíly existují.

Národní úložiště šedé literatury : Nalezeno 151 záznamů.   začátekpředchozí142 - 151  přejít na záznam:
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.