Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 24 záznamů.  předchozí5 - 14další  přejít na záznam: Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
ZOO STAVBY – HERALDICKÁ ZOO
Štancl, Michal ; Pospíšil, Zdeněk (oponent) ; Boháč, Ivo (vedoucí práce)
-Cílem diplomové práce bylo podrobněji zpracovat vybrané stavby v celkovém urbanistickém návrhu zologické zahrady. -Zasazení jednotlivých staveb do velmi členitého terénu a následné souznění s okolní krajinou -Vytvořit atraktivní objekty pro budoucího návštěvníka zologické zahrady -Návrhem zajistit rozvoj daného území
Novostavba polyfunkčního domu v Brně - Líšni
Vejmělek, Lukáš ; Procházka, Jiří (oponent) ; Sobotka, Jindřich (vedoucí práce)
Tato diplomová práce řeší projektovou dokumentaci novostavby polyfunkčního objektu, umístěného v městské části Brno-Líšeň, konkrétně na ulici Zikova s parcelou pozemku číslo 8362/6. Polyfunkční dům má tvar písmene l a je celoplošně podsklepen, kratší část písmene l má jedno nadzemní podlaží, delší část písmene l má tři nadzemní podlaží. Zastřešení objektu je řešeno jako plochá, vegetační střecha. Jednotlivá podlaží jsou přístupná ze dvou schodišťových věží s výtahovými šachtami, umístěných v levé a v pravé části objektu. Diplomová práce obsahuje veškeré povinné náležitosti a samotná stavba je navrhována v souladu s územním plánem města Brna, se všemi účinnými zákony a ostatními právními předpisy a platnými českými státními normami. Výkresová dokumentace je pak zpracována v počítačovém programu AutoCAD.
Hodnotenie kvality poskytovaných služieb vo vybraných reštauračných zariadeniach
Tuka, Štefan
Hlavním cílem bakalářské práce je vyhodnocení kvality poskytovaných služeb ve vybraných restauračních zařízeních. Hodnocení těchto zařízení je založeno na primárním výzkumu, kterého se zúčastnili zákazníci. Zákazníci hodnotili jejich očekávání od poskytnuté služby, a také spokojenost s poskytnutou službou. Pro vyhodnocení jsou použité diference, prostřednictvím kterých je zjištěno, zdali očekávání zákazníků bylo naplněné. V bakalářské práci je také zkoumaná existence vztahu mezi jednotlivými faktory kvality a celkovou spokojeností zákazníků
Faktory ovlivňující zákazníka při výběru restauračního zařízení
Nováková, Libuše
Tato bakalářská práce se podrobněji zabývá identifikováním zákazníka a jeho potřeb. Tato práce se zaměřuje na vymezení a zhodnocení vlivů, které působí na návštěvníka restauračního zařízení při rozhodování o výběru tohoto zařízení. Cílem je tedy vymezit faktory, které ovlivňují zákazníka při výběru restauračního zařízení. Zjistit míru ovlivnění těchto faktorů. Provedení segmentace zákazníků restauračních zařízení. Následný návrh doporučení provozovatelům těchto zařízení.
Vyhodnocení kvality restauračních zařízení v Brně
Čechová, Karolína
Čechová, K. Vyhodnocení kvality restauračních zařízení v Brně. Diplomová práce. Brno: Mendelova univerzita v Brně, 2019. Tato diplomová práce má za cíl zhodnotit kvalitu poskytovaných služeb brněnskými restauracemi. Předmětem výzkumu je deset vybraných restaurací, které jsou podrobeny finanční analýze. Primární výzkum se zabývá dotazníkovým šetře-ním spokojenosti přímých zákazníků vybraných restaurací. Ze získaných informací jsou formulovaná doporučení jak ke zlepšení kvality zkoumaných restaurací, tak i ke zlepšení celkové úrovně restauračních zařízeních v Brně.
Vybrané nástroje online marketingu a ich využitie v oblasti ubytovacích a reštauračných zariadení
Grajciar, Andrej
Téma online marketingu je pro nás velmi zajímavá, protože zažíváme obrovský rozmach této sféry a trendy v online marketingu se neustále posouvají vpřed, mění a přizpůsobují aktuálním požadavkům trhu. Cílem bakalářské práce je zjistit, zda vyvinuté úsilí a jednotlivé využití nástrojů online marketingu zasahují do ekonomických aspektů podniku, a pokud ano, tak zjistit v jaké míře. Obecně měřitelné parametry a metriky realizovaných činností nás vedou k přesvědčení, že námi zvolené postupy byly efektivní, správné a vedly k žádanému cíli.
Architektonický návrh restauračního zařízení na bázi dřeva
Domin, Tadeáš
Diplomová práce se zabývá návrhem restauračního zařízení na konkrétní parcele v blízkosti vodní nádrže Lipno. V úvodní části jsou popsány již realizované objekty restauračních zařízení na bázi dřeva. Na základě získaných poznatků je zpracován architektonický návrh, dispoziční a technické řešení včetně uvedení konstrukčních zásad a požadavků na stavbu. Navržená konstrukce a materiály jsou detailně popsány a zhodnoceny, pro obálku budovy je provedeno tepelně technické posouzení. Pro případ realizace je zpracována projektová a výrobní dokumentace. Za účelem stanovení nákladů na výstavbu restaurace je vypracován rozpočet.
Hotel
Pernicová, Dominika ; Sláma, Ludvík (oponent) ; Mohelníková, Jitka (vedoucí práce)
DIPLOMOVÁ PRÁCE SE ZABÝVÁ ŘEŠENÍM PROJEKTOVÉ DOKUMENTACE PRO PROVÁDĚNÍ STAVBY. JEDNÁ SE O NÁVRH BUDOVY PRO PŘECHODNÉ UBYTOVÁNÍ, HOTEL. NOVOSTAVBA SE NACHÁZÍ V KATASTRÁLNÍM ÚZEMÍ TĚCHOV. PŮDORYSNÝ TVAR JE ATYPICKÝ. LEVÁ ČÁST JE JEDNOPODLAŽNÍ, ZASTŘEŠENÁ VEGETAČNÍ STŘECHOU A STŘECHOU POCHOZÍ S TERASOU. PRAVÁ TŘÍPODLAŽNÍ ČÁST JE ZASTŘEŠENA JEDNOPLÁŠŤOVOU PLOCHOU STŘECHOU. OBJEKT JE ZDĚNÝ, NEPODSKLEPENÝ, Z KERAMICKÝCH TVÁRNIC. STROPNÍ KONSTRUKCE JSOU PROVEDENY ZE STROPNÍCH PŘEDPJATÝCH DUTINOVÝCH PANELŮ. SOUČÁSTÍ PROJEKTU JE ŘEŠENÍ RESTAURAČNÍHO ZAŘÍZENÍ A PARKOVACÍCH PLOCH.
Novostavba polyfunkčního domu v Brně - Líšni
Vejmělek, Lukáš ; Procházka, Jiří (oponent) ; Sobotka, Jindřich (vedoucí práce)
Tato diplomová práce řeší projektovou dokumentaci novostavby polyfunkčního objektu, umístěného v městské části Brno-Líšeň, konkrétně na ulici Zikova s parcelou pozemku číslo 8362/6. Polyfunkční dům má tvar písmene l a je celoplošně podsklepen, kratší část písmene l má jedno nadzemní podlaží, delší část písmene l má tři nadzemní podlaží. Zastřešení objektu je řešeno jako plochá, vegetační střecha. Jednotlivá podlaží jsou přístupná ze dvou schodišťových věží s výtahovými šachtami, umístěných v levé a v pravé části objektu. Diplomová práce obsahuje veškeré povinné náležitosti a samotná stavba je navrhována v souladu s územním plánem města Brna, se všemi účinnými zákony a ostatními právními předpisy a platnými českými státními normami. Výkresová dokumentace je pak zpracována v počítačovém programu AutoCAD.
Nové trendy v nabídce gastronomických služeb
Zelenková, Simona ; Kvítková, Zuzana (vedoucí práce) ; Netková, Jarmila (oponent)
Tato bakalářská práce je zaměřena na oblast zdravého stravování a alternativních výživových stylů nebo směrů ve stravovacích zařízeních. Cílem práce je analyzovat trh z hlediska nabídky stravovacích služeb zaměřených na alternativní výživové směry v centru hlavního města a také z hlediska spotřebitelské poptávky po těchto službách. Teoretická část obsahuje charakteristiku použitých pojmů, popisuje stravování jako proces zajištění výživy a zejména základní a některé specializované proudy alternativních výživových stylů. Vlastní výzkum je tvořen ze dvou částí. První sekce je věnována analýze nabídky stravovacích služeb v centru Prahy se zaměřením na alternativní výživové směry. Spotřebitelskou poptávkou po těchto službách, která byla zjištěna pomocí dotazníkového šetření, se zabývá druhá sekce praktické části.

Národní úložiště šedé literatury : Nalezeno 24 záznamů.   předchozí5 - 14další  přejít na záznam:
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.