National Repository of Grey Literature 49 records found  beginprevious48 - 49  jump to record: Search took 0.00 seconds. 
Communication channels, the part of the system base of gastronomic companies
Vondra, Zdeněk ; Krsek, Libor (advisor) ; Škráčková, Vendula (referee)
Goal of this document is to compile the basic theory of communication processes (exchange of information) of the company from the specific branch of the market. Make an analysis of these processes in real companies in order to make more suitable theory for evaluation characteristics of communication and vicariously informatics in the branch. Within the analysis, next goal is to point out the possibilities of information and communication technology support for the processes and find out the way how to implement them into company workflow. The problem analyzed in this document is, how to practise internal and external exchange of information to reach the planned business goal in branch effectively. This document describes the situation in gastronomy. System basics of the companies from this branch depend very much on the communication. Quality of information exchange including the level of informatics support affects their status on the market, which is equal to the fruitfulness.
Vliv moderních IT/ICT na komunikaci ve firmě
Zátková, Lenka ; Kubešová, Vlasta (advisor) ; Pokorný, Jaroslav (referee)
Popis komunikačního procesu a jeho náležitostí, stručný popis vývoje IT/ICT a souvisejících změn v systému práce a manažerských pojetí. Seznam a popis nejvýznamnějších současných technologií a jejich přínosů, včetně vývojových trendů této oblasti. Vzájemná konfrontace IT/ICT a komunikace s upozorněním na nejvýraznější změny v procesu komunikace a s nimi souvisejícího lidského jednání a prožívání. Výsledky analýzy způsobů komunikace realizované v nejmenované bance. Zdůvodnění a vysvětlení některých zjištěných jevů a formulace případných návrhů na jejich zlepšení.

National Repository of Grey Literature : 49 records found   beginprevious48 - 49  jump to record:
Interested in being notified about new results for this query?
Subscribe to the RSS feed.