Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 13 záznamů.  předchozí11 - 13  přejít na záznam: Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Úprava vybraného úseku vodního toku
Šmídová, Hana ; Gernešová, Lenka (oponent) ; Šlezingr, Miloslav (vedoucí práce)
Cílem bakalářské práce je zhodnocení současného stavu a následný návrh úpravy vodního toku Olešnice v katastrálním území Žeravice, okres Přerov, v Olomouckém kraji. Řešený úsek se nachází v ř.km.7,226-7,800. Práce je rozdělena do několika částí. První část obsahuje popis všeobecných charakteristik vybraného úseku. Ve druhé části je posouzena kapacita toku původního koryta a návrh nové úpravy toku. Výpočty kapacity toku byly provedeny pomocí programu HEC-RAS 4.1.0. Ve třetí části práce je posouzený stávající stav vegetace a návrh vegetačního doprovodu. Poslední částí je výkresová dokumentace současného stavu a návrh úpravy.
Využití Civil 3D při úpravách toku
Rajnoch, Dalibor ; Špano, Miroslav (oponent) ; Duchan, David (vedoucí práce)
Bakalářská práce se věnovala posouzení a úpravě toku Moravská Dyje v úseku mezi 263,69 km a 265,13 km. Úprava a posouzení bylo provedeno v programu Autocad CIVIL 3D a výpočtová část práce pomocí programu HEC-RAS. Zhodnotil se současný stav a poté se provedl návrh protipovodňového opatření na Q100-letou vodu. Na závěr byla zhodnocena vhodnost programu CIVIL 3D na provádění úprav toků.
Návrh stabilizace zahlubujícího se dna řeky Bečvy v oblasti Oseku nad Bečvou.
Lokajová, Hana ; ing. Zedníček (oponent) ; Julínek, Tomáš (vedoucí práce)
Bakalářská práce je věnována řešení zahlubujícího se dna v Oseku nad Bečvou. Jedna část řeší hodnocení historického hlediska zkoumané oblasti. V další části této práce je popsán splaveninový režim. Následující část se zabývá hodnocením současného stavu vybraného úseku řeky Bečvy a dále úpravou toku. Nakonec je vypracován teoretický návrh ochranného opatření.

Národní úložiště šedé literatury : Nalezeno 13 záznamů.   předchozí11 - 13  přejít na záznam:
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.