Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 13 záznamů.  předchozí11 - 13  přejít na záznam: Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Hodnocení bonity klienta
Jeřábek, Michal ; Radová, Jarmila (vedoucí práce)
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou problematiky týkající se bonity klienta, tzn. hodnocení schopnosti klienta dostát řádně a včas svým závazkům vůči bankám a ostatním finančním institucím. Jádrem práce je teoretické zpracování metod a informací sloužících k určení bonity klienta a následně popis metod a informací, které využívají v současnosti české banky. Teoretická část práce se v úvodní kapitole zaměřuje na uvedení daného tématu do širších souvislostí z pohledu finančních rizik a úvěrového procesu. V dalších kapitolách jsou postupně popsány postupy analýzy bonity fyzických osob a analýzy bonity právnických osob. V praktické části se práce zaměřuje na analýzu bonity klienta z pohledu jednotlivých bank.
Devizové riziko a jeho zajištění v podmínkách ČR
Černý, Pavel ; Hnilica, Jiří (vedoucí práce) ; Sieber, Patrik (oponent)
Práce popisuje možnosti zajištění devizového rizika vlivem devizových kurzů v kontextu současnýcvh podmínek na trhu České republiky.
Banky, jejich klienti a podstupování finančních rizik
Knězová, Jana ; Burgerová, Jiřina (vedoucí práce) ; Zemplinerová, Alena (oponent)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na obchodní banky a jejich finanční rizika, která musí denně podstupovat. Exkurz do vývoje bankovnictví nám nastínil některé skutečnosti, které se postupem času změnily do takové podoby, že je dnes nazýváme riziky. To, že banky jsou ochotny tato rizika podstupovat, je očekávání výnosu, který za tím stojí. Čím větší riziko, tím větší výnos. Práce vysvětluje, jak je na jednotlivá rizika pohlíženo a jak se s nimi banka vypořádá a jak určí a změří jejich velikost. Zároveň uvádí i příklady ze současnosti, kde je patrné, jak to doopravdy funguje.

Národní úložiště šedé literatury : Nalezeno 13 záznamů.   předchozí11 - 13  přejít na záznam:
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.