Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 19 záznamů.  předchozí11 - 19  přejít na záznam: Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Návrhy na zlepšení nabídky hotelových služeb
Šímová, Lucie ; Božek, Dominik (oponent) ; Mikulec, Luděk (vedoucí práce)
Diplomová práce je zpracována pro hotel v Boskovicích. Zkoumá a hodnotí hotelové služby a oblasti, které s jejich zajištěním souvisí. Cílem diplomové práce jsou návrhy na zlepšení personálního zabezpečení, technického zázemí a rozšíření nabídky služeb, které vedou ke zvýšení obsazenosti hotelu.
Návrhy na zlepšení služeb hotelu Myslivna
Izák, Filip ; Mazuch, David (oponent) ; Mikulec, Luděk (vedoucí práce)
Diplomová práce se zaobírá problematikou kvality poskytovaných služeb hotelu Myslivna Brno. Jedná se o hotel, jehož úroveň současných poskytovaných služeb je nutné pomocí řady opatření zvýšit. Při zpracovávání práce jsem vycházel z reálných ekonomických, provozních i technických dat realizovaných v rámci současného provozu hotelu Myslivna. V návrhové části předkládám opatření, která mohou vést k rostoucímu trendu obsazenosti a kvalitě poskytovaných služeb. Pro realizaci návrhů je zapotřebí vynaložit značné množství prostředků, jejichž návratnost by však měla přinést pozitivní efekt ve fungování a prosperitě celého hotelu Myslivna.
Návrh rezervačního systému a webové prezentace pro Penzion Hanes
Slovák, Filip ; Neuwirth, Bernard (oponent) ; Klusák, Aleš (vedoucí práce)
Tato bakalářská práce je zaměřena na návrh rezervačního systému pro ubytování v Penzionu Hanes a kompletní renovaci jeho webových stránek. Jejím hlavním cílem je navrhnout dostatečně jednoduchý a přehledný rezervační systém, který bude součástí nových webových stránek.
Návrhy na zlepšení služeb hotelu U Hraběnky
Kumbárová, Ludmila ; Píza, Petr (oponent) ; Mikulec, Luděk (vedoucí práce)
Předkládaná diplomová práce je zaměřena na problematiku zvyšování a kvalitu poskytovaných služeb v existujícím hotelu na Vysočině v Telči. Jedná se o zařízení, jehož úroveň současných poskytovaných služeb je nutné řadou opatření zvýšit. Při zpracování jsem vycházela z konkrétních poskytnutých ekonomických, provozních i technických údajů realizovaných v rámci současného provozu hotelu. V návrhové části pak předkládám řadu opatření, které mohou vést ke zvýšení obsazenosti, i ostatních poskytovaných současných služeb. Jsem si vědoma, že pro jejich realizaci bude nutno vytvořit nemalé množství prostředků, jejichž návratnost by však měla přivést celkový efekt ve fungování většího povědomí a prosperitě celého hotelu.
Analýza rozvoje venkovského cestovního ruchu v České republice
KUŠNEROVÁ, Kateřina
Cílem práce je hodnocení nabídky služeb v rámci venkovského cestovního ruchu vzhledem k aktuálním potřebám trhu. Diplomová práce je zaměřena na analýzu podmínek při poskytování služeb cestovního ruchu v ubytovacích zařízeních ve venkovském prostoru. V teoretické části je definován pojem venkovský cestovní ruch v českém kontextu. Analytická část je věnována komparaci v čase a prostoru a trendům ve vývoji počtu ubytovacích a stravovacích kapacit. Dále je popsán význam pro regionální rozvoj, včetně aktivit místních akčních skupin. Jsou hodnoceny současné služby, jejich kvalita a kvantita. Současná nabídka je hodnocena na základě pozorování formou mystery shoppingu, Navazuje porovnání sledovaných zařízení. Použité metody jsou SWOT analýza a mystery shopping. Analýzou získaných podkladů byly zjištěny ideální podmínky pro rozvoj venkovského cestovního ruchu v České republice v Jihočeském kraji. Výzkum byl zaměřen na Jindřichohradecký a Českobudějovický okres. Navštíveno bylo 50 zařízení, přičemž byla ve většině případů zjištěna nižší úroveň poskytovaných služeb, než poptávka vyžaduje.
Kulturní rozdíly mezi oblastmi světa ve vztahu k hotelnictví a gastronomii
PRŮŠOVÁ, Lucie
Bakalářská práce se zabývá analýzou kulturních rozdílů mezi oblastmi světa (mezi USA a ČR) ve vztahu k hotelnictví a gastronomii. Bylo provedeno terénní šetření, ve kterém byly zjišťovány přání a potřeby potenciálních amerických zákazníků. Dále byla provedena analýza v dané destinaci. Ze zjištěných údajů byly navrženy opatření a návrhy, které by měly přispět ke zvýšení návštěvnosti destinace daným segmentem turistů.
Kvantitativní a kvalitativní prostorová distribuce lůžkových kapacit a doprovodných služeb ve vymezeném území Prachaticka
ČERMÁKOVÁ, Lucie
Bakalářská práce se zabývá rozmístěním lůžkových kapacit a kvalitou jejich doprovodných služeb na vymezeném území Prachaticka. Samotné analýze ubytovacích služeb předchází nejprve fyzicko-geografická a sociálně-ekonomická charakteristika území doplněná o místní atraktivity a předpoklady pro rozvoj cestovního ruchu. Pro podrobnou analýzu je území rozčleněno podle jednotlivých správních obvodů obcí a popisováno z hlediska ubytovacích služeb. Na závěr je sestaveno celkové shrnutí situace doplněné o kartogramy a kartodiagramy, profil návštěvníka a návrhy možného zlepšení stávajících podmínek pro rozvoj cestovního ruchu na daném území.
Analýza ubytovacích a stravovacích služeb v oblasti Strakonicko
LINHARTOVÁ, Monika
Bakalářská práce podrobně popisuje ubytovací a stravovací služby v oblasti Strakonicko. Cílem práce bylo zanalyzovat nabídku ubytovacích a stravovacích zařízení ve vymezené oblasti. To umožnilo především vlastní zkoumání a pozorování, provedení dotazníkového šetření a řízených rozhovorů. Potřebné informace se staly podkladem k sestavení syntézy údajů. Ta následně přispěla k vypracování návrhů a opatření, které jsou uvedeny v závěru práce.
Analýza ubytovacích a stravovacích služeb v Hluboké nad Vltavou
DUDÁKOVÁ, Jana
Bakalářská práce se zabývá ubytovacími a stravovacími službami v Hluboké nad Vltavou. Hlavním cílem práce je analýza nabídky ubytovacích a stravovacích služeb ve zkoumané oblasti. Data získaná terénním šetřením, řízenými rozhovory, pozorováním a sekundárními údaji byla použita pro zpracování situační analýzy a syntézy údajů. Na základě zpracování této části byla zjištěna reálná situace ubytovacích a stravovacích zařízení v Hluboké nad Vltavou. Situační analýza a syntéza údajů napomohla odhalit nedostatky, na jejichž základě byly sestaveny návrhy a opatření pro ubytovací a stravovací zařízení ve zkoumané oblasti. Pro lepší dokreslení situace byly některé návrhy aplikovány přímo na hotel Štekl v Hluboké nad Vltavou.

Národní úložiště šedé literatury : Nalezeno 19 záznamů.   předchozí11 - 19  přejít na záznam:
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.