Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 3 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Signál srdečních pulzů – laboratorní přípravek
Vyplel, Vojtěch ; Vychodil, Josef (oponent) ; Sigmund, Milan (vedoucí práce)
Tato práce se zabývá vývojem laboratorního přípravku pro měření srdečních pulzů. V práci bude popsána základní anatomie srdce a vznik srdečních pulzů. Dále jsou zde pospány metody měření srdečních pulzů. Podrobně je zde popsán snímač, který slouží ke snímání srdečního pulzu, v laboratorním přípravku. V práci je uvedeno obvodové řešení laboratorního přípravku a proměření jeho funkčnosti. Dále je v práci popsána aplikace na vyhodnocení srdečních pulzů a sestavený návod pro laboratorní cvičení.
Extrakce a modelování impedančních charakteristik organických látek
Vyplel, Vojtěch ; Balada, Radek (oponent) ; Šotner, Roman (vedoucí práce)
Tato diplomová práce řeší problematiku extrahování impedančních charakteristik z organických materiálů. Cílem bylo vysvětlit modelování impedančních charakteristik za pomocí neceločíselných modelů elektronických obvodů. Dále také vysvětlit princip elektroimpedanční spektroskopie, co je to prvek s konstantní fází a Coleův model. Na základě těchto poznatků, se změřily a analyzovaly impedanční charakteristiky a vytvořily obvodové modely. Výsledná změřená data, jsou konfrontována z teoretickými poznatky.
Signál srdečních pulzů – laboratorní přípravek
Vyplel, Vojtěch ; Vychodil, Josef (oponent) ; Sigmund, Milan (vedoucí práce)
Tato práce se zabývá vývojem laboratorního přípravku pro měření srdečních pulzů. V práci bude popsána základní anatomie srdce a vznik srdečních pulzů. Dále jsou zde pospány metody měření srdečních pulzů. Podrobně je zde popsán snímač, který slouží ke snímání srdečního pulzu, v laboratorním přípravku. V práci je uvedeno obvodové řešení laboratorního přípravku a proměření jeho funkčnosti. Dále je v práci popsána aplikace na vyhodnocení srdečních pulzů a sestavený návod pro laboratorní cvičení.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.