Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 2 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Ekonomizace nemovitých památek ve vybraném regionu České republiky
Vladyková, Aneta ; Netková, Jarmila (vedoucí práce) ; Mokrošová, Petra (oponent)
Problematika ekonomického využití a animace kulturních nemovitých památek se v současné době dotýká zejména objektů lokálního významu. V diplomové práci je řešena otázka efektivnosti ekonomizace nemovitých památek ve správním obvodu Praha 11. Na základě analýzy regionu je dále hodnocena nabídka kulturních produktů nejvýznamnější památky Prahy 11 z hlediska obsahové náplně, návštěvnosti a využití kapacity. Na základě zjištěných údajů a výsledků dotazníkového šetření přináší práce návrhy rozšíření nabídky Chodovské tvrze o nové atraktivní produkty. V konečném důsledku se jedná o doporučení vedoucí ke zvýšení návštěvnosti a celkového využití kapacity tvrze.
Analýza nabídky vybrané cestovní kanceláře
Vladyková, Aneta ; Petrů, Zdenka (vedoucí práce) ; Šímová, Iveta (oponent)
Bakalářská práce se zabývá analýzou nabídky CK CAPRO. V první části jsou vymezeny základní pojmy, které jsou spojené s činností cestovní kanceláře. Jedná se o pojmy provozovatel cestovní kanceláře, zájezd a cestovní smlouva. Dále jsou uvedeny podmínky pro získání koncesní listiny, funkce a význam cestovní kanceláře. V této části je také charakterizován produkt cestovní kanceláře, jeho nabídka a také distribuce. V druhé části je nejprve představena CK CAPRO a poté následuje podrobný rozbor její nabídky z těchto hledisek: typ zájezdu, destinace, délka pobytu, období, cenová hladina, doprava, ubytovací zařízení, stravování, styl cvičení a instruktor. Konec této části je věnován charakteristice cílového zákazníka a propagaci dané cestovní kanceláře. Třetí část se zabývá porovnáním nabídky CK CAPRO s konkurencí. Čtvrtá část obsahuje SWOT analýzu, dotazníkové šetření a interview s jedním z lektorů cestovní kanceláře. V závěru celé práce je uvedeno celkové zhodnocení nabídky.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.