Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 2 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Současný e-mailing společnosti Nutricia a návrh na jeho zlepšení
Valc, Pavel ; Vávra, Oldřich (vedoucí práce) ; Kováčik, Matěj (oponent)
Cílem práce je analyzovat současný e-mailing společnosti Nutricia a navrhnout to nejlepší, co lze aktuálně dělat v automatizovaném e-mailingu. Doporučení jsou založená na možnostech e-mailingového nástroje Silverpop, který patří mezi absolutně nejvyspělejší e-mailingové technologie současnosti a Nutricia si ho vybrala pro rozvoj svého e-mailingu. Autor na základě svých zkušeností e-mailing specialisty a ovládání nástroje Silverpop doporučí to nejlepší ze současného e-mail marketingu a přizpůsobí na byznys Nutricia. V teoretické části práce jsou rozebrány předpoklady úspěšného e-mailingu a syntéza zdrojů předkládá ucelený přehled o současném e-mail marketingu. V praktické části jsou provedeny analýzy firmy Nutricia a konkurence, na což navazuje souhrn doporučení podložený zkušenostmi autora a know how firem implementujících Silverpop.
Přímý prodej jako příležitost k podnikání
Valc, Pavel ; Horová, Olga (vedoucí práce) ; Postler, Milan (oponent)
Bakalářská práce pojednává o přímém prodeji a jeho využití jako podnikatelské příležitosti. Cílem bakalářské práce je analyzovat budování distributorské sítě u společnosti Amway, určit klíčové faktory nutné pro úspěch v tomto podnikání a popsat všechny jeho výhody a nevýhody pro distributora. Teoretická část popisuje přímý prodej a jeho formu multilevel marketing, přičemž uvádí jejich historii, současnou pozici ve světové ekonomice, odlišnosti od nelegálních pyramidových schémat a rozdíly oproti klasickému podnikání. Praktická část se zaměřuje na podnikatelskou příležitost firmy Amway, u které se analyzují prodejní a marketingový plán, faktory vedoucí k úspěchu a míra výhodnosti tohoto podnikání pro distributory. Poté je podnikatelská příležitost Amway zhodnocena SWOT analýzou a pro zjištěné problémy je předložen návrh řešení.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.