Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 1 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Kvalita v gastronomických provozech v Praze očima zákazníků
Stránská, Tereza ; Mlejnková, Lena (vedoucí práce) ; Vaško, Martin (oponent)
Tato bakalářská práce se zabývá kvalitou gastronomických podniků v Praze, přičemž se na dané téma soustředí z pohledu zákazníků. První část se věnuje základním formám a funkcím společného stravování a hodnocení gastronomických služeb. Dále se práce zabývá teorií dotazníkového šetření a poté poskytuje přehled o nejznámějších gastronomických průvodcích. Hlavním cílem práce je analyzovat vnímání kvality stravovacích služeb vybranými segmenty klientely. K naplnění tohoto cíle bylo využito dotazníkového šetření, prostřednictvím kterého byly testovány předem stanovené hypotézy. Z výzkumu vyplynuly rozdíly ve spotřebním chování českých a zahraničních zákazníků a zároveň dotazníkové šetření prokázalo odlišnosti v hodnocení úrovně gastronomických služeb v Praze oběma komparovanými skupinami.

Viz též: podobná jména autorů
1 Stránská, Terezie
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.