Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 1 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Rozvoj profesní kvalifikace: evaluace soutěže v oboru gastronomie
Sosnovská, Alena ; Smékalová, Lucie (vedoucí práce) ; Gabriela, Gabriela (oponent)
Abstrakt Bakalářská práce Rozvoj profesní kvalifikace: evaluace soutěže v oboru gastronomie je rozdělena do tří částí. V teoretické i praktické rovině jde o systematické posouzení do cílené kvality dovedností a vědomostí žáků zejména v oboru kuchař, zjištěné v průběhu konání Regionálního kola soutěže pod názvem: GASTRO JUNIOR BIDVEST CUP. Regionální kola ve školním roce 2012 2013 a 2013 2014 probíhaly v podmínkách Střední školy hotelnictví a gastronomie Svazu českých a moravských spotřebních družstev v Praze 9 Klánovicích. Cílem a předpokladem EVAULACE je především stanovení kritérií podle kterých lze posuzovat míru získaných dovedností a vědomostí v různých segmentech hodnocení. Hlavním přínosem bakalářské práce je publikace docílených výsledků v závěrečné části vyvolání široké diskuze mezi odbornou a pedagogickou veřejností za účelem zlepšení celkové úrovně gastronomického školství v České republice. Klíčová slova : GASTRO JUNIOR BIDVEST CUP, Gastronomie, Profesní kvalifikace, Soutěž, Soutěžní podmínky, Evaluace, Rámcový učební plán, Technologie přípravy pokrmů, Stolničení, Cukrářství, Kritéria hodnocení, Publikace výsledků.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.