Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 2 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Výroba opěry objemovým tvářením
Pfeifer, František ; Štroner, Marek (oponent) ; Kopřiva, Miloslav (vedoucí práce)
PFEIFER František: Výroba opěry objemovým tvářením. Závěrečný projekt magisterského studia, 5. roč., ak.rok. 2008/2009, FSI VUT v Brně, ústav strojírenské technologie, odbor obrábění, květen 2009, str. 94, obr. 37, tab. 3 a 13 příloh. Závěrečný projekt vypracovaný v rámci magisterského studia předkládá návrh výroby součásti opěra z oceli 12 010. Polotovar je tyč 130 – 251 ČSN 42 5510. Roční produkce 95 000 ks. Na základě studie technologií výroby je navržena technologie výroby zápustkovým kováním na svislém kovacím lisu LMZ 6500B (firmy Šmeral Brno a.s.) se jmenovitou tvářecí silou 65 MN., s ostřižením výronku a blány na ostřihovacím lisu, který dosahuje jmenovité tvářecí síly 8 MN. Pro tuto variantu jsou provedeny potřebné technologické výpočty, návrh geometrie zápustky, výběr potřebných strojů a simulace tvářecího procesu pomocí softwaru QFORM.
Výroba opěry objemovým tvářením
Pfeifer, František ; Štroner, Marek (oponent) ; Kopřiva, Miloslav (vedoucí práce)
PFEIFER František: Výroba opěry objemovým tvářením. Závěrečný projekt magisterského studia, 5. roč., ak.rok. 2008/2009, FSI VUT v Brně, ústav strojírenské technologie, odbor obrábění, květen 2009, str. 94, obr. 37, tab. 3 a 13 příloh. Závěrečný projekt vypracovaný v rámci magisterského studia předkládá návrh výroby součásti opěra z oceli 12 010. Polotovar je tyč 130 – 251 ČSN 42 5510. Roční produkce 95 000 ks. Na základě studie technologií výroby je navržena technologie výroby zápustkovým kováním na svislém kovacím lisu LMZ 6500B (firmy Šmeral Brno a.s.) se jmenovitou tvářecí silou 65 MN., s ostřižením výronku a blány na ostřihovacím lisu, který dosahuje jmenovité tvářecí síly 8 MN. Pro tuto variantu jsou provedeny potřebné technologické výpočty, návrh geometrie zápustky, výběr potřebných strojů a simulace tvářecího procesu pomocí softwaru QFORM.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.