Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 2 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Sportovní hala se zázemím a restaurací, Valašské Klobouky
Naiser, Jaromír ; Šteffek, Libor (oponent) ; Kacálek, Petr (vedoucí práce)
Diplomová práce se týká novostavby samostatně stojící sportovní haly se zázemím a restaurací ve Vlašských Kloboukách. Sportovní hala má jedno podlaží částečně zapuštěné pod terénem, obsahuje tribunu pro 340 diváků. Druhá část, tj. zázemí sportovní haly je v podzemním podlaží, v nadzemním podlaží je restaurace s kuchyní. Objekt je navržen v půdorysném tvaru dvou obdélníků. Střecha je sedlová a pultová. Obvodové konstrukce u haly jsou provětrávané, část se zázemím a restaurací je kontaktně zateplen. Zázemí zaměstnanců restaurace jsou situovány v nadzemním podlaží, strojovny VZT jsou celkem 3, v části haly, v 1S a v 1NP. Pro vytápění je navrhnut výměník, ke kterému je přiveden horkovod. Povrchovou úpravu tvoří keramická dlažba a v hale je použita dvojitá palubovka. Nosnou konstrukci nad 1S tvoří prefabrikované dílce spiroll.
Sportovní hala se zázemím a restaurací, Valašské Klobouky
Naiser, Jaromír ; Šteffek, Libor (oponent) ; Kacálek, Petr (vedoucí práce)
Diplomová práce se týká novostavby samostatně stojící sportovní haly se zázemím a restaurací ve Vlašských Kloboukách. Sportovní hala má jedno podlaží částečně zapuštěné pod terénem, obsahuje tribunu pro 340 diváků. Druhá část, tj. zázemí sportovní haly je v podzemním podlaží, v nadzemním podlaží je restaurace s kuchyní. Objekt je navržen v půdorysném tvaru dvou obdélníků. Střecha je sedlová a pultová. Obvodové konstrukce u haly jsou provětrávané, část se zázemím a restaurací je kontaktně zateplen. Zázemí zaměstnanců restaurace jsou situovány v nadzemním podlaží, strojovny VZT jsou celkem 3, v části haly, v 1S a v 1NP. Pro vytápění je navrhnut výměník, ke kterému je přiveden horkovod. Povrchovou úpravu tvoří keramická dlažba a v hale je použita dvojitá palubovka. Nosnou konstrukci nad 1S tvoří prefabrikované dílce spiroll.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.