Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 4 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Podnikatelský záměr v oblasti pohostinství
Mazůrek, Václav ; Nejezchleb, Lubomír (oponent) ; Šimberová, Iveta (vedoucí práce)
Podnikatelský plán v oboru pohostinství s náležitostmi pro založení firmy jsou hlavním cílem této bakalářské práce. Bakalářská práce vychází z teoretických poznatků. Ke splnění základního cíle je potřeba vypracovat analýzy rizik, trhu, konkurence a navrhnout marketingový, finanční a organizační plán.
Studie logistiky opatřování pro organizaci poskytující služby
Mazůrek, Václav ; Šunka, Josef (oponent) ; Jurová, Marie (vedoucí práce)
Diplomová práce využívá teoretické znalosti logistiky opatřování a aplikuje je na konkrétní podnikatelský subjekt. Získané informace jsou využity k návrhům na zlepšení při alokování dodavatelů a řízení zásob. Analýza dodavatelů a zlepšení informačního toku jsou hlavní dva přínosy práce. Studie proveditelnosti a strategie diferenciace výrobku určují podmínky realizace těchto návrhů na zlepšení.
Podnikatelský záměr v oblasti pohostinství
Mazůrek, Václav ; Nejezchleb, Lubomír (oponent) ; Šimberová, Iveta (vedoucí práce)
Podnikatelský plán v oboru pohostinství s náležitostmi pro založení firmy jsou hlavním cílem této bakalářské práce. Bakalářská práce vychází z teoretických poznatků. Ke splnění základního cíle je potřeba vypracovat analýzy rizik, trhu, konkurence a navrhnout marketingový, finanční a organizační plán.
Studie logistiky opatřování pro organizaci poskytující služby
Mazůrek, Václav ; Šunka, Josef (oponent) ; Jurová, Marie (vedoucí práce)
Diplomová práce využívá teoretické znalosti logistiky opatřování a aplikuje je na konkrétní podnikatelský subjekt. Získané informace jsou využity k návrhům na zlepšení při alokování dodavatelů a řízení zásob. Analýza dodavatelů a zlepšení informačního toku jsou hlavní dva přínosy práce. Studie proveditelnosti a strategie diferenciace výrobku určují podmínky realizace těchto návrhů na zlepšení.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.