Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 2 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Návrh rozvoje podnikatelského konceptu restaurace HAN FOOD
Le, Kim Thu ; Šoleová, Juliána (oponent) ; Konečná, Zdeňka (vedoucí práce)
Cílem této bakalářské práce je návrh rozvoje fast casual konceptu HAN FOOD v Praze. Pro splnění vytčeného cíle byla nejdříve zpracována literární rešerše k dané oblasti, následně realizována analýza stávajícího provozu, a to pomocí metod SLEPTE, analýzy konkurenčních sil dle Portera a McKinseyovy analýzy „7S“. Výstupy byly shrnuty pomocí SWOT. Na základě zjištěné situace bylo přikročeno k návrhům, které přispějí k rozvoji.
Návrh rozvoje podnikatelského konceptu restaurace HAN FOOD
Le, Kim Thu ; Šoleová, Juliána (oponent) ; Konečná, Zdeňka (vedoucí práce)
Cílem této bakalářské práce je návrh rozvoje fast casual konceptu HAN FOOD v Praze. Pro splnění vytčeného cíle byla nejdříve zpracována literární rešerše k dané oblasti, následně realizována analýza stávajícího provozu, a to pomocí metod SLEPTE, analýzy konkurenčních sil dle Portera a McKinseyovy analýzy „7S“. Výstupy byly shrnuty pomocí SWOT. Na základě zjištěné situace bylo přikročeno k návrhům, které přispějí k rozvoji.

Viz též: podobná jména autorů
2 Le, Khanh Chuong
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.