Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 6 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Podnikatelský záměr pro založení restaurace
Krejčíř, Vojtěch ; Lískovcová, Jana (oponent) ; Fojtů, Kateřina (vedoucí práce)
Tématem bakalářské práce je vypracování podnikatelského záměru firmy, konkrétně luxusní restaurace spojené s již zavedenou sítí pivnic. Práce vychází z teoretických podkladů, analyzuje prostředí, možná rizika a nastiňuje hospodaření nově vzniklé společnosti.
Posouzení informačního systému ve firmě a návrhy na jeho zlepšení
Krejčíř, Vojtěch ; Novák, Lukáš (oponent) ; Koch, Miloš (vedoucí práce)
Informační systém, metodika B2EPUS, dotazník, analýza HOS8, analýza SWOT
Podnikatelský záměr - Založení restaurace
Krejčíř, Vojtěch ; Lískovcová, Jana (oponent) ; Fojtů, Kateřina (vedoucí práce)
Tématem bakalářské práce je vypracování podnikatelského záměru firmy, konkrétně luxusní restaurace spojené s již zavedenou sítí pivnic. Práce vychází z teoretických podkladů, analyzuje prostředí, možná rizika a nastiňuje hospodaření nově vzniklé společnosti.
Posouzení informačního systému ve firmě a návrhy na jeho zlepšení
Krejčíř, Vojtěch ; Novák, Lukáš (oponent) ; Koch, Miloš (vedoucí práce)
Informační systém, metodika B2EPUS, dotazník, analýza HOS8, analýza SWOT
Podnikatelský záměr pro založení restaurace
Krejčíř, Vojtěch ; Lískovcová, Jana (oponent) ; Fojtů, Kateřina (vedoucí práce)
Tématem bakalářské práce je vypracování podnikatelského záměru firmy, konkrétně luxusní restaurace spojené s již zavedenou sítí pivnic. Práce vychází z teoretických podkladů, analyzuje prostředí, možná rizika a nastiňuje hospodaření nově vzniklé společnosti.
Podnikatelský záměr - Založení restaurace
Krejčíř, Vojtěch ; Lískovcová, Jana (oponent) ; Fojtů, Kateřina (vedoucí práce)
Tématem bakalářské práce je vypracování podnikatelského záměru firmy, konkrétně luxusní restaurace spojené s již zavedenou sítí pivnic. Práce vychází z teoretických podkladů, analyzuje prostředí, možná rizika a nastiňuje hospodaření nově vzniklé společnosti.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.