Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 4 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Rozpoznávání zoubkování poštovních známek
Koníček, Vladimír ; Láník, Aleš (oponent) ; Španěl, Michal (vedoucí práce)
Rozpoznávání zoubkování poštovních známek je důležitým faktorem při posuzování pravosti poštovní známky. Typ a rozměr zoubkování mají výrazný vliv na cenu poštovní známky. Tato práce se zabývá navrhem detektoru zoubkování poštovních známek. Cílem práce je vytvořit aplikaci, která z fotografie určí zoubkování zobrazené poštovní známky. Aplikace pro práci s obrazy využívá knihovnu OpenCV.
Rozpoznávání zoubkování poštovních známek
Koníček, Vladimír ; Štancl, Vít (oponent) ; Španěl, Michal (vedoucí práce)
Zoubkování poštovních známek slouží k oddělování jednotlivých známek z archu. Existuje několik rozměrů a druhů zoubkování, podle nichž je možno poštovní známky nejen oceňovat, ale také je podle nich možno určovat pravost poštovních známek. Tato práce se zabývá návrhem a realizací jednoduchého detektoru zoubkování poštovních známek.
Rozpoznávání zoubkování poštovních známek
Koníček, Vladimír ; Štancl, Vít (oponent) ; Španěl, Michal (vedoucí práce)
Zoubkování poštovních známek slouží k oddělování jednotlivých známek z archu. Existuje několik rozměrů a druhů zoubkování, podle nichž je možno poštovní známky nejen oceňovat, ale také je podle nich možno určovat pravost poštovních známek. Tato práce se zabývá návrhem a realizací jednoduchého detektoru zoubkování poštovních známek.
Rozpoznávání zoubkování poštovních známek
Koníček, Vladimír ; Láník, Aleš (oponent) ; Španěl, Michal (vedoucí práce)
Rozpoznávání zoubkování poštovních známek je důležitým faktorem při posuzování pravosti poštovní známky. Typ a rozměr zoubkování mají výrazný vliv na cenu poštovní známky. Tato práce se zabývá navrhem detektoru zoubkování poštovních známek. Cílem práce je vytvořit aplikaci, která z fotografie určí zoubkování zobrazené poštovní známky. Aplikace pro práci s obrazy využívá knihovnu OpenCV.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.