Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 5 záznamů.  Hledání trvalo 0.02 vteřin. 
Návrh racionalizace výroby rozvodného bloku
Kobza, Tomáš ; Zemčík, Oskar (oponent) ; Sliwková, Petra (vedoucí práce)
Tato diplomová práce se zaměřuje na návrh racionalizace postupu výroby zadaného dílu od společnosti WT-PRO Czech s.r.o. Úvodní část je věnována popisu zadané součásti a rozboru stávajícího výrobního postupu se zaměřením převážně na obráběcí operace. Teoretická část je zaměřena na CAD/CAM systémy, technologie obrábění – frézování, vrtání a tvorbu závitů, které jsou pro výrobu součásti podstatné. Dále se věnuje nástrojovým materiálům a upínačům. V praktické části je navržena racionalizace výrobního postupu, která se týká dvou obráběcích operací. Pro tyto operace je specifikováno obráběcí centrum, u kterého jsou navržena nová upnutí, nové nástrojové listy, operační návodky a byly vytvořeny i NC kódy v programu GibbsCAM. Výsledný návrh je popsán v novém výrobním postupu. Na závěr bylo provedeno technicko-ekonomické zhodnocení.
Offroad motocykly na elektrický pohon
Kobza, Tomáš ; Šebela, Kamil (oponent) ; Janoušek, Michal (vedoucí práce)
Tato bakalářská práce je zaměřena na studií terénních motocyklů na elektrický pohon, jak aktuálně dostupných, tak i na vyvíjené prototypy. Práce popisuje historii elektromotocyklů až do současného poznání, problematiku konstrukce, používané typy pohonných jednotek a baterií. Porovnává motocykl s elektrickým pohonem s motocyklem konvenčním.
Analýza interiéru vybraných gastronomických zařízeních
Kobza, Tomáš
Bakalářská práce se zabývá zpracováním analýzy interiéru dvou různých gastronomických provozů. V práci je zmíněna historie pohostinství, dále rozebírá jednotlivé druhy gastronomických zařízení, charakterizuje jednotlivé funkce personálu v pohostinství, uvádí různé druhy osvětlení, řeší typologii nábytku v pohostinství a jeho provázanost s interiérem. Dále se v práci rozebírají druhy komunikačních zón v interiéru, a veškeré vybavení baru a zápultí, včetně nástrojů a spotřebičů, které barman potřebuje ke své práci. Všechny tyto zmíněné aspekty jsou v práci popsány a rozebrány, jsou zde uvedené I jednotlivé návaznosti a spojitosti mezi nimi, které ve výsledku vytvářejí celkový funkční interiér. S ohledem na tyto poznatky je v práci provedena analýza dvou gastronomických subjektů s celkovým zhodnocením funkčnosti a vybavenosti interiéru. Dále jsou zde zpracované návrhy na vytvoření změn a úprav v interiéru ke zlepšení funkčnosti interiéru a ergonomie práce.
Offroad motocykly na elektrický pohon
Kobza, Tomáš ; Šebela, Kamil (oponent) ; Janoušek, Michal (vedoucí práce)
Tato bakalářská práce je zaměřena na studií terénních motocyklů na elektrický pohon, jak aktuálně dostupných, tak i na vyvíjené prototypy. Práce popisuje historii elektromotocyklů až do současného poznání, problematiku konstrukce, používané typy pohonných jednotek a baterií. Porovnává motocykl s elektrickým pohonem s motocyklem konvenčním.
Analýza interiéru vybraných gastronomických zařízeních
Kobza, Tomáš
Bakalářská práce se zabývá zpracováním analýzy interiéru dvou různých gastronomických provozů. V práci je zmíněna historie pohostinství, dále rozebírá jednotlivé druhy gastronomických zařízení, charakterizuje jednotlivé funkce personálu v pohostinství, uvádí různé druhy osvětlení, řeší typologii nábytku v pohostinství a jeho provázanost s interiérem. Dále se v práci rozebírají druhy komunikačních zón v interiéru, a veškeré vybavení baru a zápultí, včetně nástrojů a spotřebičů, které barman potřebuje ke své práci. Všechny tyto zmíněné aspekty jsou v práci popsány a rozebrány, jsou zde uvedené I jednotlivé návaznosti a spojitosti mezi nimi, které ve výsledku vytvářejí celkový funkční interiér. S ohledem na tyto poznatky je v práci provedena analýza dvou gastronomických subjektů s celkovým zhodnocením funkčnosti a vybavenosti interiéru. Dále jsou zde zpracované návrhy na vytvoření změn a úprav v interiéru ke zlepšení funkčnosti interiéru a ergonomie práce.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.