Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 2 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Výroba součásti "Kabelová příchytka"
Hráček, Josef ; Štroner, Marek (oponent) ; Žák, Ladislav (vedoucí práce)
Bakalářská práce se zabývá návrhem výroby konzole kabelové příchytky, která slouží pro upevňování kabelů. Součást je vyráběna z plechu korozivzdorné oceli X5CrNi18-10 o tloušťce 2 mm a o velikosti roční výrobní série 200 000 ks. Z porovnání výrobních možností byla zvolena výroba pomocí postupového sdruženého nástroje. Po zhodnocení technologičnosti, stanovení rozvinutého tvaru, rozmístění součástky na pásu a zvolení svitků plechu jako polotovaru byl stanoven výrobní postup skládající se z pěti kroků. Dle postupu výroby a technologických i konstrukčních výpočtů byl zkonstruován nástroj. Jako vhodný stroj pro výrobu byl zvolen výstředníkový lis S 160 E od firmy Šmeral Brno a.s. Pomocí ekonomického zhodnocení byla vypočtena tržní cena na 25 Kč se 42 % marží. Bod zvratu byl stanoven na 38 970 ks.
Výroba součásti "Kabelová příchytka"
Hráček, Josef ; Štroner, Marek (oponent) ; Žák, Ladislav (vedoucí práce)
Bakalářská práce se zabývá návrhem výroby konzole kabelové příchytky, která slouží pro upevňování kabelů. Součást je vyráběna z plechu korozivzdorné oceli X5CrNi18-10 o tloušťce 2 mm a o velikosti roční výrobní série 200 000 ks. Z porovnání výrobních možností byla zvolena výroba pomocí postupového sdruženého nástroje. Po zhodnocení technologičnosti, stanovení rozvinutého tvaru, rozmístění součástky na pásu a zvolení svitků plechu jako polotovaru byl stanoven výrobní postup skládající se z pěti kroků. Dle postupu výroby a technologických i konstrukčních výpočtů byl zkonstruován nástroj. Jako vhodný stroj pro výrobu byl zvolen výstředníkový lis S 160 E od firmy Šmeral Brno a.s. Pomocí ekonomického zhodnocení byla vypočtena tržní cena na 25 Kč se 42 % marží. Bod zvratu byl stanoven na 38 970 ks.

Viz též: podobná jména autorů
4 Hráček, Jan
2 Hráček, Jiří
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.