Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 2 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Plzeň - evropské město kultury 2015
Halamová, Lucie ; Kvítková, Zuzana (vedoucí práce) ; Půbalová, Kateřina (oponent)
Diplomová práce hodnotí akci s názvem Plzeň Evropské hlavní město kultury 2015 ze tří aspektů: jedná se o aspekt marketingový, v rámci něhož jsou popisovány hlavní použité marketingové nástroje z hlediska jejich efektivity a využití. Dalším aspektem je návštěvnost, díky níž lze do určité míry zkoumat úspěšnost akce. Posledním aspektem jsou postoje obyvatel Plzně k samotné akci, tedy jejich vnímání převážně z hlediska organizace a informovanosti. Teoretická část se zabývá komplexním pojmem marketingový management destinace, nechybí ani analýza postojů. V praktické části lze nalézt informace o titulu Evropské hlavní město kultury a zpracování dvou dotazníkových šetření, která se zaměřují na návštěvnost, marketingové činnosti a postoje obyvatel Plzně. Poslední kapitola shrnuje vzniklé závěry a návrhy na zlepšení.
Botanicus a jeho potenciál z hlediska cestovního ruchu
Halamová, Lucie ; Valentová, Jana (vedoucí práce) ; Nerodilová, Petra (oponent)
Bakalářská práce má za úkol posoudit potenciál atraktivity Historická vesnice Botanicus v Ostré z hlediska cestovního ruchu. Teoretická část zahrnuje kapitolu, která definuje základní pojmy jako destinace a atraktivita, zabývá se dělením atraktivit z různých úhlů a zakončena je analýzou pojmu skanzen versus historická vesnice. Část praktická sestává ze tří hlavních kapitol, přičemž první kapitola se přímo věnuje Historické vesnici v Ostré, popisuje její dostupnost, nabídku služeb a konkurenci, se kterou se potýká. Druhá kapitola praktické části je věnována dotazníkovému šetření a rozhovorům, které byly provedeny s návštěvníky. Na základě těchto metod autorka hodnotí celkový pohled veřejnosti na tuto atraktivitu, povědomí a především zájem potenciálních klientů. Závěrečná kapitola shrnuje nápady a možná zlepšení.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.