Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 3 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Vlámská krajina přelomu 16. a 17. století v Roudnické lobkowické sbírce
Faltejsková, Zuzana ; Zlatohlávek, Martin (vedoucí práce) ; Konečný, Lubomír (oponent)
Práce se zabývá vlámskou krajinomalbou přelomu 16. a 17. století v Roudnické lobkowiczké sbírce. Rodina Lobkowiczů patří k jedněm z nejstarších šlechtických rodin v Čechách. Jednotliví členové rodiny zastávali vysoké posty na habsburském dvoře a byli donátory umění a hudby. Za šest století nashromáždili velkou uměleckou sbírku, kterou známe pod názvem Roudnická lobkowiczká sbírka. V další části se seznámíme s vývojem krajinomalby od antiky přes jejího formálního zakladateli Joachima Pateinera po počátek 17. století. V katalogu jsou popisy obrazů vlámské krajinomalby daného období a medailony jednotlivých autorů.
Podnikatelské prostředí USA
Faltejsková, Zuzana ; Müllerová, Františka (vedoucí práce) ; Karpová, Eva (oponent)
Tato diplomová práce pojednává o podnikatelském prostředí Spojených států amerických jakožto jedné z nejvýznamnějších ekonomik světa. Hlavním cílem práce je prostřednictvím PEST analýzy charakterizovat současné americké podnikatelské prostředí a na základě této analýzy identifikovat jeho hlavní výhody a nevýhody. Práce by tak měla poskytnout ucelené informace podnikatelům, kteří uvažují o rozvoji svých podnikatelských aktivit v USA. Pro naplnění cíle je práce rozdělena do čtyř hlavních kapitol.
Charakteristika stravovacího úseku hotelu
Faltejsková, Zuzana ; Mlejnková, Lena (vedoucí práce) ; Kondrashov, Alexey (oponent)
Tato práce řeší problematiku hotelového provozu, přičemž je důraz kladen především na stravovací úsek. Součástí práce je teoretická část vymezující základní pojmy v oblasti ubytovacích a stravovacích služeb, které jsou posléze využity v praktické části zabývající se charakteristikou Parkhotelu Praha. Na základě analýzy hotelu, jeho stravovacího úseku a konkurence jsou stanoveny silné a slabé stránky. Práce je poté zakončena konkrétními návrhy na zlepšení do budoucna.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.