Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 4 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Posouzení informačního systému firmy a návrh změn
Erle, Vojtěch ; Šmejda, Jan (oponent) ; Koch, Miloš (vedoucí práce)
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou současného stavu informačního systému firmy Malokapacitní jatka Machač, s.r.o., která se pohybuje v oboru řeznictví a uzenářství. První část obsahuje teoretické poznatky k danému problému. Druhá část je zaměřena na analýzu současné situace a informačního systému firmy. Třetí částí je návrh změn nedostatků, které byly zjištěny v části analytické.
Návrh internetových stránek
Erle, Vojtěch ; Šmejda, Jan (oponent) ; Řešetková, Dagmar (vedoucí práce)
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem a tvorbou internetových stránek firmy Malokapacitní jatka Machač, s.r.o. pomocí jazyka HTML a kaskádového stylu CSS za účelem zvýšení poptávky po firmě. Práce obsahuje teoretické poznatky, analýzu výběru vhodných nástrojů pro tvorbu internetových stránek a popis samotného návrhu těchto stránek.
Posouzení informačního systému firmy a návrh změn
Erle, Vojtěch ; Šmejda, Jan (oponent) ; Koch, Miloš (vedoucí práce)
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou současného stavu informačního systému firmy Malokapacitní jatka Machač, s.r.o., která se pohybuje v oboru řeznictví a uzenářství. První část obsahuje teoretické poznatky k danému problému. Druhá část je zaměřena na analýzu současné situace a informačního systému firmy. Třetí částí je návrh změn nedostatků, které byly zjištěny v části analytické.
Návrh internetových stránek
Erle, Vojtěch ; Šmejda, Jan (oponent) ; Řešetková, Dagmar (vedoucí práce)
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem a tvorbou internetových stránek firmy Malokapacitní jatka Machač, s.r.o. pomocí jazyka HTML a kaskádového stylu CSS za účelem zvýšení poptávky po firmě. Práce obsahuje teoretické poznatky, analýzu výběru vhodných nástrojů pro tvorbu internetových stránek a popis samotného návrhu těchto stránek.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.