Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 4 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Využití nástrojů interního marketingu pro zvýšení spokojenosti zaměstnanců
Dostálová, Iveta ; Uhrová, Kamila (oponent) ; Kaňovská, Lucie (vedoucí práce)
Diplomová práce se zabývá využitím nástrojů interního marketingu pro zvýšení spokojenosti zaměstnanců v konkrétní společnosti. V teoretické části jsou uvedena teoretická východiska dané problematiky. Analytická část je zaměřena na analýzu a popis současné situace v podniku. Součástí je také dotazníkové šetření. V návrhové části jsou představena konkrétní řešení vycházející ze získaných dat. Tyto změny povedou ke zvýšení spokojenosti zaměstnanců.
Dopady kontrolního hlášení na obchodní firmy
Dostálová, Iveta
Bakalářská práce se zabývá dopady zavedení kontrolního hlášení na obchodní firmy. V první části práce je uveden základní teoretický aparát týkající se kontrolního hlášení, pokut při porušení povinností, předpokládaných dopadů a změn v zákoně. V další části práce jsou zmapovány dopady na konkrétní obchodní firmy z Jihomoravského kraje. Jsou zde posuzovány náklady související se zavedením a zpracováváním kontrolního hlášení, administrativní náročnost a komunikace s finančním úřadem. U jednotlivých firem jsou vyvozena i doporučení, která mohou přispět k snadnějšímu zpracování kontrolního hlášení.
Využití nástrojů interního marketingu pro zvýšení spokojenosti zaměstnanců
Dostálová, Iveta ; Uhrová, Kamila (oponent) ; Kaňovská, Lucie (vedoucí práce)
Diplomová práce se zabývá využitím nástrojů interního marketingu pro zvýšení spokojenosti zaměstnanců v konkrétní společnosti. V teoretické části jsou uvedena teoretická východiska dané problematiky. Analytická část je zaměřena na analýzu a popis současné situace v podniku. Součástí je také dotazníkové šetření. V návrhové části jsou představena konkrétní řešení vycházející ze získaných dat. Tyto změny povedou ke zvýšení spokojenosti zaměstnanců.
Jídelní postoje a návyky u žáků 2. st. ZŠ a studentů SŠ na Žďársku
DOSTÁLOVÁ, Iveta
Moje bakalářská práce se zabývá problematikou výživy a způsobem stravování pubescentů a adolescentů na Žďársku. V teoretické části se zaměřuji na výživu, její historii, základní složky výživy a různá doporučení. Dále se věnuji pitnému režimu, obezitě, poruchám příjmu potravy a některým druhům diet. Praktická část je věnována dotazníkovému šetření, které bylo provedeno na třech základních školách a dvou středních školách na Žďársku. Dotazníky obsahují otázky ohledně četnosti stravování, jídelních zvyklostí, zájmu o zdravou výživu, zkušenosti s dietami. Šetření proběhlo na školách v měsíci červnu 2017. Zúčastnilo se ho 486 probandů. Z celkového počtu 486 probandů je 279 žáků základních škol a 207 studentů středních škol. Výsledky dotazníkového šeření jsou vyhodnoceny chronologicky dle sledu jednotlivých otázek v dotaznících.

Viz též: podobná jména autorů
2 Dostálová, Irena
1 Dostálová, Ivana
5 Dostálová, Iveta
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.