|
Využití nástrojů interního marketingu pro zvýšení spokojenosti zaměstnanců
Dostálová, Iveta ; Uhrová, Kamila (oponent) ; Kaňovská, Lucie (vedoucí práce)
Diplomová práce se zabývá využitím nástrojů interního marketingu pro zvýšení spokojenosti zaměstnanců v konkrétní společnosti. V teoretické části jsou uvedena teoretická východiska dané problematiky. Analytická část je zaměřena na analýzu a popis současné situace v podniku. Součástí je také dotazníkové šetření. V návrhové části jsou představena konkrétní řešení vycházející ze získaných dat. Tyto změny povedou ke zvýšení spokojenosti zaměstnanců.
|
|
Dopady kontrolního hlášení na obchodní firmy
Dostálová, Iveta
Bakalářská práce se zabývá dopady zavedení kontrolního hlášení na obchodní firmy. V první části práce je uveden základní teoretický aparát týkající se kontrolního hlášení, pokut při porušení povinností, předpokládaných dopadů a změn v zákoně. V další části práce jsou zmapovány dopady na konkrétní obchodní firmy z Jihomoravského kraje. Jsou zde posuzovány náklady související se zavedením a zpracováváním kontrolního hlášení, administrativní náročnost a komunikace s finančním úřadem. U jednotlivých firem jsou vyvozena i doporučení, která mohou přispět k snadnějšímu zpracování kontrolního hlášení.
|
|
Využití nástrojů interního marketingu pro zvýšení spokojenosti zaměstnanců
Dostálová, Iveta ; Uhrová, Kamila (oponent) ; Kaňovská, Lucie (vedoucí práce)
Diplomová práce se zabývá využitím nástrojů interního marketingu pro zvýšení spokojenosti zaměstnanců v konkrétní společnosti. V teoretické části jsou uvedena teoretická východiska dané problematiky. Analytická část je zaměřena na analýzu a popis současné situace v podniku. Součástí je také dotazníkové šetření. V návrhové části jsou představena konkrétní řešení vycházející ze získaných dat. Tyto změny povedou ke zvýšení spokojenosti zaměstnanců.
|
|
Jídelní postoje a návyky u žáků 2. st. ZŠ a studentů SŠ na Žďársku
DOSTÁLOVÁ, Iveta
Moje bakalářská práce se zabývá problematikou výživy a způsobem stravování pubescentů a adolescentů na Žďársku. V teoretické části se zaměřuji na výživu, její historii, základní složky výživy a různá doporučení. Dále se věnuji pitnému režimu, obezitě, poruchám příjmu potravy a některým druhům diet. Praktická část je věnována dotazníkovému šetření, které bylo provedeno na třech základních školách a dvou středních školách na Žďársku. Dotazníky obsahují otázky ohledně četnosti stravování, jídelních zvyklostí, zájmu o zdravou výživu, zkušenosti s dietami. Šetření proběhlo na školách v měsíci červnu 2017. Zúčastnilo se ho 486 probandů. Z celkového počtu 486 probandů je 279 žáků základních škol a 207 studentů středních škol. Výsledky dotazníkového šeření jsou vyhodnoceny chronologicky dle sledu jednotlivých otázek v dotaznících.
|