Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 2 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Hledání konkurenčních výhod společnosti X a klíčové faktory jejího zlepšení
Cao Bao, Trang ; Zamazalová, Marcela (vedoucí práce) ; Procházková, Markéta (oponent)
Diplomová práce se zabývá hledáním konkurenčních výhod společnosti X a klíčové faktory jejího zlepšení. Cílem této práce je nalezení konkurenčních výhod řetězce rychlého občerstvení X, který je zaměřen na poskytnutí rychlého občerstvení na českém trhu, a prostřednictvím provedeného výzkumu nalézt případné nedostatky vnímané zákazníky a klíčové faktory napomáhající k jejich dlouhodobému zlepšení. Teoretická část je tvořena z pěti kapitol, začíná se kapitolou o marketingu služeb, následující kapitoly se zabývají kupním rozhodovacím procesem ve službách, trhem a tržní kategorií a konkurenční výhodou. Kapitola metodologie uzavírá pak celou teoretickou část. Praktická část obsahuje kapitoly zkoumající význam fast foodu ve světě a současného trendu trhu v ČR. Další části se zabývají charakteristikou tržní kategorie, analyzují konkurenci, charakterizují společnost X. Nejdůležitější kapitoly v této praktické části představují výsledky průzkumu, návrhy řešení a doporučení firmě.
Globalizace v jihovýchodní Asii a její vliv na chování a postoje lidí
Cao Bao, Trang ; Hubinková, Zuzana (vedoucí práce) ; Kašparová, Eva (oponent)
V této práci se pokusím "rozluštit" pojem globalizace. Seznámíme se s nejdůležitějšími subjekty v globalizačním procesu a podíváme se na dvě tváře globalizace. Poslední kapitola "Vietnam dnes" uzavře teoretickou část. V praktické kapitole na základě průzkumů provedených elekronickými a papírovými dotazníky zkoumám, do jaké míry se problémy nastíněné v teoretické části projevují u současných lidí. Hlavním cílem této práce je zkoumat a vyhodnocovat co nejreálněji probíhající globalizaci v Jihovýchodní Asii a její vliv na chování a postoje lidí žijících v této oblasti, konkrétně se to týká oblasti Vietnamu.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.