Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 2 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Analysis of communication mix in Kotva departing store
Burdzová, Zuzana ; Procházková, Markéta (vedoucí práce) ; Bosáková, Júlia (oponent)
Cílem diplomové práce je analýza stávajícího komunikačního mixu OD Kotva a návrh na jeho zlepšení a zintenzivnění. Teoretická část poskytuje východiska pro popisné a meteologické kapitoly v praktické části. Ta začíná představením obchodního domu Kotva, popisem a analýzou dosavadních používaných nástrojů komunikačního mixu a nové image kampaně, která je předmětem vlastního dotazníkového šetření. Poslední kapitola rozebírá situační analýzu, na základě které je vytvořené hodnocení komunikačního mixu a doporučení, která mají zvýšit účinnost marketingových aktivit obchodního domu. Podrobný návrh jednotlivých aktivit, jejich načasování a finanční ohodnocení poskytuje akční plán a rozpočet.
Charakteristika obchodného jednania a kultúrnych zvyklostí Japonska
Burdzová, Zuzana ; Boučková, Jana (vedoucí práce) ; Pašiak, Martin (oponent)
Cieľom bakalárskej je charakteristika zvyklostí, tradícií a kultúrnych odlišností Japonska a vplyv týchto rozdielov na priebeh obchodné jednanie. Práca je rozdelená do šiestich kapitol. Prvá kapitola je venovaná teoretickému vymedzeniu pojmu kultúra a definovaniu kultúrnych faktorov, v ktorých sa jednotlivé krajiny odlišujú. Druhá kapitola popisuje jednotlivé fázy obchodného jednania zo všeobecného hľadiska. V tretej kapitole som sa pokúsila o stručnú charakteristiku Japonska z geografického, historického, politického, náboženského a ekonomického hľadiska. Štvrtá kapitola je venovaná základnej charakteristike japonského národa, ich vlastnostiam, čím sa odlišujú od iných kultúr. V piatej kapitole popisuje pravidlá a priebeh obchodného jednania s japonskými obchodníkmi. V závere tejto kapitoly som uviedla niekoľko problémov a zaujímavostí, ktoré ma zaujali pri písaní práce.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.