Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 6 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Střední odborné školství v celostátních denících
Blechová, Eva
V bakalářské práci je zpracováno téma prezentace SOŠ v tištěných celostátních denících. Cílem teoretické části práce je definovat oblast systému vzdělávání v České republice v kontextu středního odborného školství, popsat kurikulární reformu a mediální prostředí v České republice a specifikovat vliv médií na jeho okolí. Metodou pro zpracování teoretické části práce je analýza, syntéza a komparace získaných poznatků na základě práce s odbornou literaturou. Cílem praktické části práce je zjistit četnost výskytu článků z oblasti středního od-borného školství za poslední 3 roky v tištěných celostátních denících, jejich obsa-hové zaměření a četnost jednotlivých obsahových kategoriích. Analyzovanými deníky jsou MF Dnes, Hospodářské noviny, Právo a Blesk (každý deník je ve vlastnictví jiného subjektu). Metodou praktické části bude obsahová analýza článků z oblasti SOŠ publikovaných v celostátních denících za poslední 3 roky.
Tvůrčí sebevědomí
Blechová, Eva ; CHRZ, Vladimír (vedoucí práce) ; ČUNDERLE, Michal (oponent)
Práce se zabývá otázkou chuti tvořit a tím, jak může přemýšlení člověka o sobě samém tuto chuť posílit či oslabit, oživit či umrtvit. tradici kvalitativního výzkumu jsem provedla dvacet šest polostrukturovaných rozhovorů s tvůrci a pedagogy tvořivých, zejména divadelních disciplín, které následně analyzuji a vytvářím z nich klasifikace a dílčí modely. Ty doplňuji o své vlastní zkušenosti tvůrčí i pedagogické, relevantní literaturu a také o vlastní autorské texty. I když si práce vzhledem ke zvolené metodologii nedělá nárok na široké zobecnění, ukazuje některé principy, které mohou být inspirativní pro tvůrce i pro pedagogy.
Vkuv didržebá cgkadárebsjígi řetětce ba jvakutz a trvabkuvist potravin živočišného původu
BLECHOVÁ, Eva
Cílem práce je posoudit diference vlivu teploty na kvalitu potravin vyrobených ze živočišných produktů. Jelikož nelze se věnovat všem potravinám živočišného původu další výzkum byl směřován na hovězí maso. Jako hodnotící kritéria byly zvoleny senzorické vlastnosti ? vzhled a vůně. Dále zde byla měřena teplota prostředí a teplota masa. Byly zpracovány tři pokusy na současné způsoby skladovaná masa za snížených teplot se zaměřením na vliv snížené teploty na trvanlivost a kvalitu výrobku s vlivem na organoleptické vlastnosti. Změny, které nastaly, byly řádně popsány a fotograficky zdokumentovány. Bude zde sledován vztah mezi teplotou a dobou skladování.

Viz též: podobná jména autorů
6 BLECHOVÁ, Eva
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.