Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 1 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
The offer of organic products and healthy diet in hotel accommodation
Bôriková, Michaela ; Mlejnková, Lena (vedoucí práce) ; Valentová, Jana (oponent)
Cílem bakalářské práce je analyzovat nabídku stravovacích služeb nacházejících se ve vybraných hotelových zařízeních vyšších tříd, z pohledu uplatnění nových výživových trendů. Za účelem dosažení tohoto cíle byla provedena kvalitativní analýza. Ta zahrnuje objektivní hodnocení vybraných hotelových a stravovacích zařízení a také terénní výzkum, jehož součástí bylo osobní dotazování odpovědných osob v jednotlivých provozovnách. Práce také obsahuje základní charakteristiku nejvýznamnějších dodavatelů a výrobců bioproduktů a výrobků zdravé výživy, se kterými vybrané hotelové zařízení spolupracují. V závěru je na základě zjištěných informací odhadován i budoucí vývoj ve stravovacích návycích klientů a jejich vlivu na nabídku stravovacích služeb.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.