Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 1 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Provozní analýza gastronomického zařízení
Švehlová, Lenka ; Mlejnková, Lena (vedoucí práce) ; Indrová, Jarmila (oponent)
Cílem práce je provedení provozní analýzy vybraného stravovacího zařízení Café Restaurant Mondi. Práce je rozdělena do pěti kapitol. V teoretické části práce jsou definovány stravovací služby a jejich specifika, formy a funkce společného stravování, kategorizace a typologie provozoven a materiální podmínky zajištění provozu. Stěžejní část práce tvoří analýza vybraného podniku a jeho prostředí a analýza zajištění provozu. Provoz je analyzován z hlediska lokality a konkurence, materiálního vybavení provozovny, personálního a dodavatelského zajištění, nabízeného sortimentu a marketingového zajištění odbytu. V závěru práce je provedena SWOT analýza podniku, zhodnocení jeho konkurenceschopnosti a následné navržení nápravných opatření.

Viz též: podobná jména autorů
2 Švehlová, Lucie
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.