Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 1 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 

Could not find similar documents for this query.
Podnikatelský plán
Růžička, Robert ; Krause, Josef (vedoucí práce) ; Špička, Jindřich (oponent)
Cílem diplomové práce je sestavit podnikatelský plán nově vznikající společnosti Reclu s.r.o., která plánuje provozovat italskou restauraci La Bisteccheria v Praze 10. Účelem tohoto plánu je ověření, zda je daný projekt realizovatelný. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. V teoretické části bude čtenář seznámen nejprve s rozdělením a definicí malých a středních podniků a dále s pojmy, které obecně souvisí s podnikatelskou činností. Na závěr této části se autor věnuje detailnímu popisu, účelu, významu a struktuře podnikatelského plánu. Praktická část se zabývá již samotným podnikatelským plánem společnosti Reclu s.r.o. se zahrnutím veškerých náležitostí. Mezi stěžejní body plánu patří popis firmy, klíčových osobností a produktu. Dále je součástí podnikatelského plánu analýza okolí a marketingová, prodejní a personální strategie. Závěr práce obsahuje detailně rozpracovaný finanční plán na prvních pět let podnikání, který je sestaven ve třech variantách možného vývoje: realistické, optimistické a pesimistické.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.