Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 3 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Využití ovoce a zeleniny pro výrobu kalných šťáv
Badinková, Lenka
Bakalářská práce na téma "Využití ovoce a zeleniny pro výrobu kalných šťáv" byla vypracována v letech 2013/2014, na Ústavu posklizňové technologie zahradnických produktů, na Zahradnické fakultě Mendelovy univerzity v Brně. Literární část podává přehled o významu ovoce, zeleniny a šťávy připravené z nich ve výživě, zaobírá se látkových složením a členěním ovoce a zeleniny, definicí nápojů, technologickými postupy výroby kalných šťáv a způsoby konzervace šťáv. V experimentální části byly popsané postupy zpracování ovoce a zeleniny pro výrobu kalných šťáv. Výsledné šťávy byly laboratorně a senzoricky vyhodnoceny. Dále byl hodnocen sortiment kalných šťáv na trhu ve třech obchodních společnostech.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.