Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 1 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Stravovací služby poskytované v letecké dopravě
Chalupová, Adriana ; Mlejnková, Lena (vedoucí práce) ; Vaško, Martin (oponent)
Tato bakalářská práce se zabývá charakteristikou provozu leteckého cateringu a analýzou jeho výkonů. Teoretická část obsahuje vysvětlení základních pojmů a zmiňuje nejdůležitější momenty v historii leteckého cateringu. Práce také objasňuje jednotlivé procesy provozu a porovnává cestovní třídy. Další nedílnou součástí je i pasáž věnující se bezpečnosti jídla a dílčím principům analýzy HACCP. Praktická část analyzuje provoz a nabídku letecké společnosti Emirates a hodnotí výsledky provedeného dotazníku, jehož cílem bylo zjistit pozici stravovacích služeb v zákaznickém rozhodování.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.