host ::
přihlásit
Digitální repozitář
Hledej
Nový záznam
Nápověda
O repozitáři
Hlavní stránka
>
Vysokoškolské kvalifikační práce
>
Diplomové práce
> Kvalita sladu při uplatnění různých postupů máčení
Informace
Soubory
Název:
Kvalita sladu při uplatnění různých postupů máčení
Autoři:
Homola, Luděk
Typ dokumentu:
Diplomové práce
Rok:
2009
Jazyk:
cze
Klíčová slova:
jakost
;
ječmen
;
máčení
Instituce:
Mendelova univerzita v Brně (
web
)
Informace o dostupnosti dokumentu:
Dostupné v digitálním repozitáři Mendelovy univerzity.
Původní záznam:
http://is.mendelu.cz/zp/index.pl?podrobnosti=34155
Trvalý odkaz NUŠL:
http://www.nusl.cz/ntk/nusl-651398
Záznam vytvořen dne 2024-09-05, naposledy upraven 2024-09-05.
Podobné záznamy
Není přiložen dokument
Exportovat ve formátu
DC
,
NUŠL
,
RIS
Sdílet