guest ::
login
Digital Repository
Search
Submit
Help
About
Home
>
Academic theses (ETDs)
>
Master’s theses
> Vliv výrobce a dalších faktorů na počet mikroorganismů ve fermentovaných masných výrobcích
Information
Files
Original title:
Vliv výrobce a dalších faktorů na počet mikroorganismů ve fermentovaných masných výrobcích
Authors:
Svobodová, Dana
Document type:
Master’s theses
Year:
2008
Language:
cze
Keywords:
bakterie mléčného kvašení
;
celkový počet mikroorganismů
;
enterokoky
Institution:
Mendel University in Brno (
web
)
Document availability information:
Available in the digital repository of Mendel University.
Original record:
http://is.mendelu.cz/zp/index.pl?podrobnosti=25408
Permalink:
http://www.nusl.cz/ntk/nusl-95413
The record appears in these collections:
Universities and colleges
>
Public universities
>
Mendel University in Brno
Academic theses (ETDs)
>
Master’s theses
Record created 2012-02-20, last modified 2022-03-03
Similar records
No fulltext
Export as
DC
,
NUŠL
,
RIS
Share