host ::
přihlásit
Digitální repozitář
Hledej
Nový záznam
Nápověda
O repozitáři
Hlavní stránka
>
Vysokoškolské kvalifikační práce
>
Disertační práce
> Biologicky aktivní aminy ve vybraných fermentovaných potravinách živočišného původu
Informace
Soubory
Název:
Biologicky aktivní aminy ve vybraných fermentovaných potravinách živočišného původu
Autoři:
Budíková, Kateřina
Typ dokumentu:
Disertační práce
Rok:
2010
Jazyk:
cze
Klíčová slova:
biogenní aminy
;
sýry
;
tyramin
Instituce:
Mendelova univerzita v Brně (
web
)
Informace o dostupnosti dokumentu:
Dostupné v digitálním repozitáři Mendelovy univerzity.
Původní záznam:
http://is.mendelu.cz/zp/index.pl?podrobnosti=16115
Trvalý odkaz NUŠL:
http://www.nusl.cz/ntk/nusl-626469
Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství
>
Veřejné vysoké školy
>
Mendelova univerzita v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce
>
Disertační práce
Záznam vytvořen dne 2024-09-05, naposledy upraven 2024-09-06.
Podobné záznamy
Není přiložen dokument
Exportovat ve formátu
DC
,
NUŠL
,
RIS
Sdílet