Název: Biologicky aktivní aminy ve vybraných fermentovaných potravinách živočišného původu
Autoři: Budíková, Kateřina
Typ dokumentu: Disertační práce
Rok: 2010
Jazyk: cze
Klíčová slova: biogenní aminy; sýry; tyramin

Instituce: Mendelova univerzita v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři Mendelovy univerzity.
Původní záznam: http://is.mendelu.cz/zp/index.pl?podrobnosti=16115

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-626469


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Mendelova univerzita v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Disertační práce
 Záznam vytvořen dne 2024-09-05, naposledy upraven 2024-09-06.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet