Original title:
Systém kritických bodů ve vybrané obchodní jednotce
Authors:
Feix, Michal ; Janoušková, Alena (advisor) ; Chvojková, Helena (referee) Document type: Bachelor's theses
Year:
2006
Language:
cze Publisher:
Vysoká škola ekonomická v Praze Abstract:
Cílem metodologické části práce je vytvořit teoretický základ k pochopení významu systému kritických bodů. Úvod obsahuje popis historických okolností vzniku systému, dále jsou zmíněny právní předpisy týkající se této problematiky. Jsou popsány přínosy a vysvětlena potenciální nebezpečí hrozící z potravin, aby podtrhla význam systému kritických bodů. Praktická část je zaměřena na uplatnění tohoto systému v oblasti pultového prodeje ve vybrané obchodní jednotce a navržení možného zjednodušení celého systému v souladu se zákonnými požadavky.
Institution: University of Economics, Prague
(web)
Document availability information: Available in the digital repository of the University of Economics, Prague. Original record: http://www.vse.cz/vskp/eid/1275