Original title: Faktory ovlivňující kvalitu vepřového masa
Translated title: Factors affecting the quality of pig meat
Authors: PÖSINGEROVÁ, Kateřina
Document type: Bachelor's theses
Year: 2011
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: meat; meat quality; sensory characteristics; technological properties; kvalita masa; senzorické vlastnosti; technologické vlastnosti; vepřové maso
Citation: PÖSINGEROVÁ, Kateřina. Faktory ovlivňující kvalitu vepřového masa. České Budějovice, 2011. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/19409

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-85699


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Bachelor's theses
 Record created 2012-02-13, last modified 2023-01-15


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share