Original title: Zhodnocení a srovnání poskytovaných stravovacích služeb ve dvou zařízeních - dětský stacionář a centrum sociálních služeb.
Translated title: Performace measurement and assessement of catering services in the two following establishments - Children's Stacionary and The Center of Social Serrices.
Authors: HOUDKOVÁ, Ester
Document type: Bachelor's theses
Year: 2009
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: body mass index.; disorders nutrition; drinking mode; fats; food phyramid; Hazard analitish crit control point; nutricion value food; proteins; Recomende foot intake; state health inspection; sugars; BMI - body mass index; bílkoviny; pitný režim; poruchy výživy; potravinová pyramida; sacharidy; státní zdravotní dozor; systém kritických bodů HACCP; tuky; Výživová hodnota stravym doporučený příjem potravin
Citation: HOUDKOVÁ, Ester. Zhodnocení a srovnání poskytovaných stravovacích služeb ve dvou zařízeních - dětský stacionář a centrum sociálních služeb.. České Budějovice, 2009. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zdravotně sociální fakulta

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/13282

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-85545


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Bachelor's theses
 Record created 2012-02-13, last modified 2023-01-15


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share