Original title:
Perspektivy uplatnění biopotravin v lázeňských zařízeních (Jihočeský kraj)
Translated title:
Prospects of organic food use in spa facilities (South Bohemian Region)
Authors:
CHUCHELOVÁ, Michaela Document type: Master’s theses
Year:
2011
Language:
cze Abstract:
[cze][eng] Diplomová práce posuzuje možnosti uplatnění biostravy ve vybraných lázeňských zařízeních Jihočeského kraje a nabídku regionálních biopotravin. Výsledků bylo dosaženo pomocí primárních a sekundárních dat. Sekundární data byla opatřena studiem odborné literatury a následným vytvořením literární rešerše. Primární data byla získána provedením dotazníkového šetření a řízených rozhovorů.This thesis consider the use of organic products in spa facilities in South Bohemian Region and assess a regional supply of organic food. Results were obtained through primary and secondary data. Secondary data was provided by the study of literature and the subsequent creation of a literature review. Primary data were obtained in a questionnaire survey and structured interviews.
Keywords:
catering; distribution of organic food; organic farming; organic food; organic product; quality of organic food; spa facilities; biopotravina; bioprodukt; distribuce biopotravin; ekologické zemědělství; kvalita biopotravin; lázeňské zařízení; stravování Citation: CHUCHELOVÁ, Michaela. Perspektivy uplatnění biopotravin v lázeňských zařízeních (Jihočeský kraj). České Budějovice, 2011. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Ekonomická fakulta
Institution: University of South Bohemia in České Budějovice
(web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia. Original record: http://www.jcu.cz/vskp/23261