Original title: Zlepšování funkčních vlastností plastových střev pro použití v průmyslu zpracování masa
Translated title: Funktional Effects Improve of Artifical Casings in Meat Production.
Authors: BURIAN, Rudolf
Document type: Bachelor's theses
Year: 2011
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: freezing; methods; plastic casings; processing; refrigeration; storage; technological characteristics; types of packaging; chlazení; druhy obalů; metody zpracování; plastová střeva; skladování; technologické vlastnosti; zmrazování.
Citation: BURIAN, Rudolf. Zlepšování funkčních vlastností plastových střev pro použití v průmyslu zpracování masa. České Budějovice, 2011. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/19549

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-80078


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Bachelor's theses
 Record created 2011-12-09, last modified 2023-01-15


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share