Home > Academic theses (ETDs) > Master’s theses > Využití moderních technologií ve stravování: podnikatelský plán založení restaurace, kde si zákazníci sami navrhují pokrmy
Original title:
Využití moderních technologií ve stravování: podnikatelský plán založení restaurace, kde si zákazníci sami navrhují pokrmy
Translated title:
Využití moderních technologií ve stravování: podnikatelský plán založení restaurace, kde si zákazníci sami navrhují pokrmy - PIZZA.CONFIG
Authors:
Blümelová, Johana ; Hartman, Ladislav (advisor) ; Lešner, Miroslav (referee) Document type: Master’s theses
Year:
2010
Language:
cze Publisher:
Vysoká škola ekonomická v Praze Abstract:
[cze][eng] Cílem diplomové práce je zpracování podnikatelského plánu založení restaurace (pizzerie) jako podklad pro jednání s investory a posouzení životaschopnosti podnikatelského záměru. Teoretická část uvádí specifika podnikání v gastronomii s důrazem na legislativní požadavky, dále se zabývá marketingovou analýzou a tvorbou marketingové strategie. Praktická část obsahuje zpracovaný vlastní podnikatelský plán se všemi jeho náležitostmi -- založení společnosti a volbu právní formy, popisem technologického řešení komplexního firemního informačního systému, marketingová analýza a strategie a závěrem uvádí provozní a finanční plán a zhodnocení očekávaných finančních výsledků.The aim of the thesis is to elaborate a business plan for establishing a restaurant (pizza) as a basis for negotiations with investors, and assessing the viability of the business plan. The theoretical part presents the specifics of catering business with an emphasis on legislative requirements; it also deals with marketing analysis and design of marketing strategy. The practical part contains the business plan with all its elements -- establishment of the company and choice of legal form, description of the technological solutions to complex business information system, marketing analysis and strategy and concludes that the operational and financial plan andzávěreč assess the expected financial results.
Keywords:
business plan; financial plan; marketing analysis; restaurant; finanční plán; marketingová analýza; podnikatelský plán; restaurace
Institution: University of Economics, Prague
(web)
Document availability information: Available in the digital repository of the University of Economics, Prague. Original record: http://www.vse.cz/vskp/eid/26724