Název: Využití hmyzího proteinu jako cesta k udržitelné produkci potravin
Autoři: Krejcarová, Klára
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2024
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: bílkoviny; cultural preferences; entomofágie; entomophagy; food security; hmyzí protein; insect protein; kulturní preference; potravinová bezpečnost; proteins

Instituce: Mendelova univerzita v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři Mendelovy univerzity.
Původní záznam: https://is.mendelu.cz/zp/index.pl?podrobnosti=115250

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-670549

 Záznam vytvořen dne 2025-03-02, naposledy upraven 2025-03-02.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet