Original title: Bezpečnostní rizika celozrnných bezlepkových potravin se zaměřením na výskyt tropanových alkaloidů
Translated title: Safety risks of whole grain gluten-free foods with a focus on the occurrence of tropane alkaloids
Authors: VRZALOVÁ, Radka
Document type: Doctoral theses
Year: 2024
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: atropine; coeliac diasease; contamination; food safety; glutenfree diet; scopolamine; tropane alcaloids; atropin; bezlepková dieta; bezpečnost potravin; celiakie; kontaminace; scopolamin; tropanové alkaloidy
Citation: VRZALOVÁ, Radka. Bezpečnostní rizika celozrnných bezlepkových potravin se zaměřením na výskyt tropanových alkaloidů. České Budějovice, 2024. disertační práce (Ph.D.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/66173

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-668778


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Doctoral theses
 Record created 2024-12-21, last modified 2024-12-21


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share