Název: Bezpečnostní rizika celozrnných bezlepkových potravin se zaměřením na výskyt tropanových alkaloidů
Překlad názvu: Safety risks of whole grain gluten-free foods with a focus on the occurrence of tropane alkaloids
Autoři: VRZALOVÁ, Radka
Typ dokumentu: Disertační práce
Rok: 2024
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: atropin; bezlepková dieta; bezpečnost potravin; celiakie; kontaminace; scopolamin; tropanové alkaloidy; atropine; coeliac diasease; contamination; food safety; glutenfree diet; scopolamine; tropane alcaloids
Citace: VRZALOVÁ, Radka. Bezpečnostní rizika celozrnných bezlepkových potravin se zaměřením na výskyt tropanových alkaloidů. České Budějovice, 2024. disertační práce (Ph.D.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/66173

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-668778

 Záznam vytvořen dne 2024-12-21, naposledy upraven 2024-12-21.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet