Original title: Kompetence zaměstnanců v pohostinství
Translated title: Competence of Employees in the Hospitality Industry
Authors: FILÍPKOVÁ, Daniela
Document type: Bachelor's theses
Year: 2024
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: gastronomy; personal traits; theoretical and practical knowledge; waiter competencies; kompetence číšníka; osobní vlastnosti; pohostinství; teoretické a praktické znalosti
Citation: FILÍPKOVÁ, Daniela. Kompetence zaměstnanců v pohostinství. České Budějovice, 2024. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Ekonomická fakulta

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/70598

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-651615


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Bachelor's theses
 Record created 2024-09-21, last modified 2024-09-21


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share